Amazon Spring Sale: A Season of Spectacular Savings
Trending Best Sellers
NoseringStore1

Nesepiercing: Slik overbeviser du foreldrene dine!

Trending Best Sellers
NoseringStore1

Å ta din første nesepiercing er imidlertid spesielt når du trenger å få godkjenning fra foreldrene dine! Enten man går på videregående eller for tiden er gift med barn, betyr foreldres godkjenning av ting mye for dem. Hvem husker ikke de dagene da mamma mislikte et kort skjørt eller en merkelig t-skjorte og vi ble marsjert frosk inn på rommet vårt for å bytte antrekk for dagen! Med piercinger og annet tilbehør ville det vært det samme. Men hvis du er smart, kan du overbevise foreldrene dine om piercing. Her er noen enkle måter å gjøre det på.

Prøv ut falske nesepiercinger

Falsk nesering er her for å hjelpe deg! Du vil gjerne ha nesepiercing, men ikke sikker på hvordan du skal overbevise foreldrene dine, så du tester reaksjonen deres med falsk nesering. De vil kanskje like det og oppmuntre deg til å få en ekte. I tilfelle de ikke godkjenner det, kan du bare det er midlertidig og vente til de blir vant til den falske neseringen i ansiktet ditt, og når tiden er inne, gjør du det til en ekte nesepiercing. Men sørg for at du tar deg nok tid til å venne dem til ditt nye utseende. Tålmodighet lønner seg alltid.

Vis dem gode forbilder med nesepiercing!

Vis dem noen av den kjente eller populære figuren som er hull i nesen! Sørg for at de er gode forbilder!


Goog litt og finn ut kjente figurer i lokalområdet, byen og landet. Hvem er den mest kjente personen som har en nesepiercing? Miley Cyrus topper listen vår. Christina Aguilera, Kelis har hull i septumet, og så videre!

Flere kjente menn har også nesepiercinger. Den mannlige nesepiercing -elskeren Lenny Kravitz har på seg en ring, musikeren Keith Flint har flere ansiktspiercinger, Tommy Lee og andre kjente jenter og gutter med nesepiercing inkluderer Chris Brown, Jordan Sparks og Kelly Clarkson.


Hvis ikke foretrekker de ovennevnte kjendisene, se etter kjente sportsfigurer.

aficionado Lenny Kravitz wears a hoop ring, musician Keith Flint has several face piercings, Tommy Lee and other famous girls and guys with nose piercings include Chris Brown, Jordan Sparks, and Kelly Clarkson.

If don't prefer the above celebrities look for famous sport figures.

NoseRingStore2

Vis dem bilder av indiske kvinner med nesepiercing:

Det morsomme med kultur og tradisjoner er at de er forskjellige i ulike deler av verden. Det som ville vært rart for foreldrene dine er faktisk en hverdagslig ting i land som India. Du trenger ikke engang å se etter National Geographic-kanalen for å vise dem indiske kvinner med neseringer, bare søk etter begrepet på Google eller en søkemotor. Det faktum at indiske kvinner er ganske vakre på en annen måte, og mange av dem vet hvordan de skal kle seg pent, hjelper, og foreldrene dine kan bare gå med på ideen etter å ha sett på måten indiske kvinner bærer av seg neseringer.

Lov dem at du vil bruke "små" tilbehør:

Foreldrene dine vil ikke ha problemer med en liten piercing, så mye som de ville hatt med noe som stikker ut av nesen din! Så, lov mor og far at du bare vil bruke små piercinger, som nagler, neseringer, osv. Når det kommer til smykker, er en god tommelfingerregel å ikke bruke noe som er større enn området rundt pekefingeren. Tenk på det, du vil absolutt ikke gå rundt og slepe på en tung nesering for det enkle faktum at den aktuelle vekten faktisk kan føre til at nesen din deformeres. Det er et faktum at vekten av neseringen vil belaste nesen, noe som får hullet til å utvide seg over en periode, mer grunnen til hvorfor du bør velge lite i stedet for stort.


Fortell dem at det ikke er permanent, hvis de ønsker det.

Ingen piercinger er permanente, med mindre du vil at det skal være det. Selv om du har en ørepiercing, hvis du ikke bruker tilbehøret på en stund, vil hullet fylles opp og det vil være som om ingenting har skjedd! Dette kan være den beste måten å overbevise foreldrene om en piercing. Husk at hvis du har tenkt å lage en moteerklæring, kan det være en god idé å gå trendy. Og her er den ekstra bonusen, foreldre er mer tilbøyelige til å gå med på dette hvis du kan overbevise dem om at nesepiercingen ikke er permanent, og som en ekstra bonus ville du valgt en trendy nesering med lett slitasje i motsetning til klumpete og tunge. .


De kan være bekymret for infeksjon!

Foreldrene dine kan være bekymret for å utvikle en nesepiercinginfeksjon. Du ønsker å gi deg en viss forsikring: For det første kan det du tror er en infeksjon ikke være noe mer enn den normale helbredelsesprosessen. Og for det andre, hvis du får en infeksjon, vil det ikke nødvendigvis være skadelig for deg.


Noen som har en ny nesepierce kan legge merke til en infeksjonshud, som kan ligne et tidlig keloidarr. Ikke bekymre deg; disse typer støt er enkle å behandle! Det viktigste er å ta den grunnleggende omsorgen og følge instruksjonene som du ville gjort for enhver kroppspiercing. Din beste kilde til råd er selvfølgelig din piercingproff.


Dette er bare noen av måtene man kan overbevise foreldre om nesepiercing. Å pierce nesen er en komplisert ting, for det er bare midt i ansiktet, og hvis du tilfeldigvis lever i et samfunn og en kultur som rynker på nesen, kan du fortsatt finne det vanskelig å overbevise foreldrene dine om det.


Les også

Hvorfor er neseringer forbudt i noen vestlige land?

Kan jeg gå inn på et jobbintervju med neseringen?

Til toppen av denne siden  Nesepiercing: Slik overbeviser du foreldrene dine!

How did you convinced you parents?

How did you convinced you parents? Share it!

[ ? ]

Upload 1-4 Pictures or Graphics (optional)[ ? ]

 

Click here to upload more images (optional)

Author Information (optional)

To receive credit as the author, enter your information below.

(first or full name)

(e.g., City, State, Country)

Submit Your Contribution

 •  submission guidelines.


(You can preview and edit on the next page)

Comments

What you think?

Recent Articles

 1. Amazon Spring Sale: A Season of Spectacular Savings

  Mar 18, 24 08:38 AM

  Amazon Spring Sale: A Season of Spectacular Savings

  Read More

 2. Understanding Nose Piercing Types: A Guide for Teens

  Mar 16, 24 09:19 AM

  Jenis-Menusuk-Hidung.jpg
  Explore the rising trend of nose piercings among teenagers, understanding the various types and their cultural implications for a stylish appeal.

  Read More

 3. Infected Nose Piercing

  Mar 16, 24 09:18 AM

  You can expect symptoms of infected nose piercing to resemble any other kind of body piercing infection.

  Read More

 4. Riche Niche: Health | Lifestyle | Fashion | Marketing | Technology

  Mar 16, 24 09:12 AM

  blackgirlwithnosering.jpg
  Our Riche Niche blog is the easiest way to stay up-to-date with the latest news, trends and articles published on this site.

  Read More

 5. EMS manufacturing services in Malaysia

  Mar 09, 24 10:33 PM

  soldering
  Malaysia is one of the leading countries in Southeast Asia that offers EMS manufacturing services to both local and international clients.

  Read More

 6. Laundry Business: The Need for Payment System Upgrades

  Mar 08, 24 11:14 AM

  Discover the benefits of upgrading your laundry business's payment system. Enhance efficiency, increase profits, and improve customer convenience.

  Read More

 7. Nose Peircing Store

  Feb 18, 24 02:38 AM

  A collection of latest at our nose peircing store.

  Read More

 8. How to Choose the Right Coffee Maker for Your Needs

  Feb 18, 24 02:12 AM

  BLACK+DECKER 12-Cup Digital Coffee Maker
  We'll compare the pros and cons of four common types of coffee makers: drip, French press, espresso, and vacuum. We'll also give you some tips on how to choose the right one based on your preferences…

  Read More

 9. Emulate Celebrities with Nose Piercings

  Feb 06, 24 08:13 AM

  mileycyrus
  Discover the celebrities with nose piercing and get inspired for your next piercing! From studs to septum rings, our list has it all. Read more!

  Read More

 10. Types of Nose Rings

  Feb 06, 24 08:11 AM

  hoopnosering.PNG
  Types of Nose Rings

  Read More

 11. Is my nose piercing ring is sinking in?

  Feb 06, 24 08:10 AM

  nose piercing ring sinking in.jpg
  Is my nose piercing ring is sinking in? Or just swollen?

  Read More

 12. Dry Herb Vape Pens-Discover the Advantages of Malaysian Made

  Feb 04, 24 12:39 PM

  girlVaping
  Choose our non-China dry herb vape pen for its high production standards, strict quality control, and excellent craftsmanship.

  Read More

 13. Trinity Nose Ring A Unique Fashion Statement

  Feb 03, 24 08:36 PM

  Explore the world of trinity nose rings, a unique piece of jewelry that adds elegance and style to your look. Understand the different types and choose the right one for you.

  Read More

 14. Redefining Beauty: The Rise of Nose Piercing Trend in the USA

  Feb 02, 24 08:34 AM

  nose-rings-near-me.jpg
  Explore the evolution of the nose piercing trend in the USA, from ancient tradition to modern expression of individuality.

  Read More

 15. Introducing a Healthier Alternative: The Nicotine Free Vape

  Jan 27, 24 09:37 AM

  Vape
  Expand your customer base with our nicotine free vape, a healthier alternative to conventional vaping, compliant with international standards.

  Read More