Nesepiercing: Slik overbeviser du foreldrene dine!

Amazon Best Sellers Discounts and Offers

Å ta din første nesepiercing er imidlertid spesielt når du trenger å få godkjenning fra foreldrene dine! Enten man går på videregående eller for tiden er gift med barn, betyr foreldres godkjenning av ting mye for dem. Hvem husker ikke de dagene da mamma mislikte et kort skjørt eller en merkelig t-skjorte og vi ble marsjert frosk inn på rommet vårt for å bytte antrekk for dagen! Med piercinger og annet tilbehør ville det vært det samme. Men hvis du er smart, kan du overbevise foreldrene dine om piercing. Her er noen enkle måter å gjøre det på.

Prøv ut falske nesepiercinger

Falsk nesering er her for å hjelpe deg! Du vil gjerne ha nesepiercing, men ikke sikker på hvordan du skal overbevise foreldrene dine, så du tester reaksjonen deres med falsk nesering. De vil kanskje like det og oppmuntre deg til å få en ekte. I tilfelle de ikke godkjenner det, kan du bare det er midlertidig og vente til de blir vant til den falske neseringen i ansiktet ditt, og når tiden er inne, gjør du det til en ekte nesepiercing. Men sørg for at du tar deg nok tid til å venne dem til ditt nye utseende. Tålmodighet lønner seg alltid.

Vis dem gode forbilder med nesepiercing!

Vis dem noen av den kjente eller populære figuren som er hull i nesen! Sørg for at de er gode forbilder!


Goog litt og finn ut kjente figurer i lokalområdet, byen og landet. Hvem er den mest kjente personen som har en nesepiercing? Miley Cyrus topper listen vår. Christina Aguilera, Kelis har hull i septumet, og så videre!

Flere kjente menn har også nesepiercinger. Den mannlige nesepiercing -elskeren Lenny Kravitz har på seg en ring, musikeren Keith Flint har flere ansiktspiercinger, Tommy Lee og andre kjente jenter og gutter med nesepiercing inkluderer Chris Brown, Jordan Sparks og Kelly Clarkson.


Hvis ikke foretrekker de ovennevnte kjendisene, se etter kjente sportsfigurer.

aficionado Lenny Kravitz wears a hoop ring, musician Keith Flint has several face piercings, Tommy Lee and other famous girls and guys with nose piercings include Chris Brown, Jordan Sparks, and Kelly Clarkson.

If don't prefer the above celebrities look for famous sport figures.

Vis dem bilder av indiske kvinner med nesepiercing:

Det morsomme med kultur og tradisjoner er at de er forskjellige i ulike deler av verden. Det som ville vært rart for foreldrene dine er faktisk en hverdagslig ting i land som India. Du trenger ikke engang å se etter National Geographic-kanalen for å vise dem indiske kvinner med neseringer, bare søk etter begrepet på Google eller en søkemotor. Det faktum at indiske kvinner er ganske vakre på en annen måte, og mange av dem vet hvordan de skal kle seg pent, hjelper, og foreldrene dine kan bare gå med på ideen etter å ha sett på måten indiske kvinner bærer av seg neseringer.

Lov dem at du vil bruke "små" tilbehør:

Foreldrene dine vil ikke ha problemer med en liten piercing, så mye som de ville hatt med noe som stikker ut av nesen din! Så, lov mor og far at du bare vil bruke små piercinger, som nagler, neseringer, osv. Når det kommer til smykker, er en god tommelfingerregel å ikke bruke noe som er større enn området rundt pekefingeren. Tenk på det, du vil absolutt ikke gå rundt og slepe på en tung nesering for det enkle faktum at den aktuelle vekten faktisk kan føre til at nesen din deformeres. Det er et faktum at vekten av neseringen vil belaste nesen, noe som får hullet til å utvide seg over en periode, mer grunnen til hvorfor du bør velge lite i stedet for stort.


Fortell dem at det ikke er permanent, hvis de ønsker det.

Ingen piercinger er permanente, med mindre du vil at det skal være det. Selv om du har en ørepiercing, hvis du ikke bruker tilbehøret på en stund, vil hullet fylles opp og det vil være som om ingenting har skjedd! Dette kan være den beste måten å overbevise foreldrene om en piercing. Husk at hvis du har tenkt å lage en moteerklæring, kan det være en god idé å gå trendy. Og her er den ekstra bonusen, foreldre er mer tilbøyelige til å gå med på dette hvis du kan overbevise dem om at nesepiercingen ikke er permanent, og som en ekstra bonus ville du valgt en trendy nesering med lett slitasje i motsetning til klumpete og tunge. .


De kan være bekymret for infeksjon!

Foreldrene dine kan være bekymret for å utvikle en nesepiercinginfeksjon. Du ønsker å gi deg en viss forsikring: For det første kan det du tror er en infeksjon ikke være noe mer enn den normale helbredelsesprosessen. Og for det andre, hvis du får en infeksjon, vil det ikke nødvendigvis være skadelig for deg.


Noen som har en ny nesepierce kan legge merke til en infeksjonshud, som kan ligne et tidlig keloidarr. Ikke bekymre deg; disse typer støt er enkle å behandle! Det viktigste er å ta den grunnleggende omsorgen og følge instruksjonene som du ville gjort for enhver kroppspiercing. Din beste kilde til råd er selvfølgelig din piercingproff.


Dette er bare noen av måtene man kan overbevise foreldre om nesepiercing. Å pierce nesen er en komplisert ting, for det er bare midt i ansiktet, og hvis du tilfeldigvis lever i et samfunn og en kultur som rynker på nesen, kan du fortsatt finne det vanskelig å overbevise foreldrene dine om det.


Les også

Hvorfor er neseringer forbudt i noen vestlige land?

Kan jeg gå inn på et jobbintervju med neseringen?

Til toppen av denne siden  Nesepiercing: Slik overbeviser du foreldrene dine!

How did you convinced you parents?

How did you convinced you parents? Share it!

[ ? ]

Upload 1-4 Pictures or Graphics (optional)[ ? ]

 

Click here to upload more images (optional)

Author Information (optional)

To receive credit as the author, enter your information below.

(first or full name)

(e.g., City, State, Country)

Submit Your Contribution

 •  submission guidelines.


(You can preview and edit on the next page)

Comments

What you think?

Recent Articles

 1. Outdoor Payment Terminal OPT in Malaysia

  Jan 29, 23 12:04 AM

  OPT.JPG
  Outdoor payment terminals is expected to expand significantly over the coming years as a result of increased adoption of the payment infrastructure, EMV standards, and a shift away from point-of-sale…

  Read More

 2. I got my nose pierced yeeeee

  Jan 28, 23 10:49 PM

  I was very interested in body modifications I've got my nose pierced when I was in 9or8th may be after seeing my best friend who got her nose pierced with

  Read More

 3. Boy with nose stud (wiza)2022

  Jan 28, 23 10:47 PM

  Hello everyone I'm a boy I liked nose piercings and other body modification i was very passionate about the piercings i was always attracted to nose rings,pins

  Read More

 4. Good

  Nov 25, 22 10:57 PM

  Good and informative site

  Read More

 5. Automotive mould industry development status and market trend analysis

  Apr 01, 22 12:20 AM

  automotive-industry.JPG
  Automotive mould industry development status and market trend analysis

  Read More

 6. பசங்களுக்கு கட்டாயம் மூக்கு குத்த வேண்டும்

  Mar 22, 22 11:22 PM

  பொதுவாக தவறு செய்யும் பசங்களுக்கு தண்டனை விதிக்கப்பட வேண்டும்.. ஒரு பெண் வயதுக்கு வந்து விட்டால் அந்த பெண்ணிற்கு சடங்கு செய்ய படுவது போல்...ஆம்பள பசங்களுக்கும்

  Read More

 7. ஏழாம் நாள் குலவழக்கம் பாகம் 2

  Mar 09, 22 10:07 AM

  உடனே நான் கேட்டேன் நீ ரொம்ப அனுபவம் மாதிரி பேசுற இது வரைக்கும் எதனை ஏழாம் நாள் போயிருக்க ?. 5 போயிருக்கேன் அதான் பட் இது தான் கிளோஸ் பேமிலி ல முதல் தடவை.

  Read More

 8. ஏழாம் நாள் குலவழக்கம் பாகம் 2

  Mar 09, 22 10:06 AM

  உடனே நான் கேட்டேன் நீ ரொம்ப அனுபவம் மாதிரி பேசுற இது வரைக்கும் எதனை ஏழாம் நாள் போயிருக்க ?. 5 போயிருக்கேன் அதான் பட் இது தான் கிளோஸ் பேமிலி ல முதல் தடவை.

  Read More

 9. Piercing infections

  Mar 09, 22 10:04 AM

  For anyone still having this problem, I would recommend only flushing with a sterile saline solution! Do not take the piercing out when having an infection

  Read More

 10. How many parts are in a Car? Engine Car VS Electric Car

  Mar 05, 22 08:34 AM

  automotive-industry.JPG
  How many parts are in a Car? Engine Car VS Electric Car

  Read More

 11. Singapore's Policy of Covid-19 Endemicity!

  Feb 10, 22 12:24 AM

  Singapore's Policy of Covid-19 Endemicity

  Read More

 12. เอาขำๆมาให้อ่านคะ ใครเคยอ่านแล้วก็ผ่านไปนะคะ

  Feb 09, 22 10:14 AM

  เอาขำๆมาให้อ่านคะ ใครเคยอ่านแล้วก็ผ่านไปนะคะ

  Read More

 13. Winston Churchill was he a Hero or a Monster?

  Feb 08, 22 09:01 PM

  Winston Churchill was he a Hero or a Monster?

  Read More

 14. ‘I don’t want to be born again’ ~ Lata Mangeshkar.

  Feb 08, 22 08:48 PM

  ‘I don’t want to be born again’ ~ Lata Mangeshkar.

  Read More

 15. What happened in the United States when home cooking stopped?

  Feb 08, 22 08:45 PM

  What happened in the United States when home cooking stopped?

  Read More

 16. There are four types of Intelligence

  Feb 05, 22 10:23 PM

  According to Psychologists, there are four types of Intelligence

  Read More

 17. FIFA22 ULTIMATE TEAM MILLIONS, MADE EASY

  Feb 04, 22 02:00 AM

  FIFA3.JPG
  Join the Most Complete and Advanced Ultimate Team PRO Trading Tools and Methods Website in the World for FIFA22.

  Read More

 18. Plastics News

  Feb 03, 22 10:12 PM

  Plastic.jpg
  Plastics News

  Read More

 19. The Prominent Plastic Injections Mould Fabrication Company in Malaysia

  Jan 14, 22 09:50 AM

  The Prominent Plastic Injections Mould Fabrication Company in Malaysia

  Read More

 20. Nesepiercing Slik overbeviser du foreldrene dine!

  Nov 09, 21 10:10 AM

  fake-nose-piercings.JPG
  Å ta din første nesepiercing er imidlertid spesielt når du trenger å få godkjenning fra foreldrene dine! Enten man går på videregående eller for tiden er gift med barn, betyr foreldres godkjenning av…

  Read More

 21. Should I get my nose pierced?

  Nov 05, 21 07:57 PM

  Answer 1 You have not mentioned anything about you. However, nose piercing is for anyone and everyone without gender or age discrimination. It is a most

  Read More

 22. Part 2: My gf pierced my nose and ears and made me bride at birthday.

  Oct 22, 21 11:23 AM

  Last page I shared all details,Now I pierced both nosetril one time and both ears three times with the help of my gf.I know how to wear saree and make

  Read More

 23. Riche Niche: Health | Lifestyle | Fashion | Marketing | Technology

  Sep 05, 21 12:51 PM

  onlinepassiveincome.JPG
  Our Riche Niche blog is the easiest way to stay up-to-date with the latest news, trends and articles published on this site.

  Read More

 24. Nose Ring Piercings

  Aug 28, 21 02:56 PM

  Asian-girl-with-nose-piercing
  All about nose ring piercings.

  Read More

 25. Nose piercings - Information and Unique Design

  Aug 28, 21 02:41 PM

  Asian-girl-with-nose-piercing
  Our nose piercings bring uniqueness and pride to you. Discover new nose piercing insights on healing, infections and proper care.

  Read More

 26. Muhyiddin Yassin appointed Malaysian caretaker PM

  Aug 16, 21 03:26 AM

  malaysiaPM11.jpg
  Muhyiddin Yassin appointed Malaysian caretaker PM after resignation is accepted by the king

  Read More

 27. Airlines reroute flights to avoid Afghanistan airspace

  Aug 16, 21 03:00 AM

  afganistan.jpg
  Airlines reroute flights to avoid Afghanistan airspace

  Read More

 28. Malaysia PM set to quit with no clear successor in line

  Aug 16, 21 01:54 AM

  ZDBXWOT77BOQZEVTEM6C27BB4A.jpg
  Malaysia PM set to quit with no clear successor in line

  Read More

 29. Malaysia PM at palace to meet king amid reports he will resign

  Aug 16, 21 01:39 AM

  ZDBXWOT77BOQZEVTEM6C27BB4A.jpg
  Malaysia PM at palace to meet king amid reports he will resign

  Read More

 30. My gf pierced my nose and ears and made me bride at birthday.

  Aug 15, 21 08:23 PM

  I am a male and I stay in an apartment in Mumbai alone and I am doing a Job.My girl friend is a beautician.One day My gf came to my room and wanted to

  Read More

 31. My mom pierced my nose

  Aug 15, 21 08:19 PM

  I am a boy.My mom pierced my left nosetrill at 5years old because that time some female friend pierced their nose and I said to my mom to pierced my nose

  Read More

 32. My gf pierced my nose and ears and made me bride at birthday.

  Aug 15, 21 08:18 PM

  I am a male and I stay in an apartment in Mumbai alone and I am doing a Job.My girl friend is a beautician.One day My gf came to my room and wanted to

  Read More

 33. Which Cat Toys do You Want?

  Aug 13, 21 10:36 AM

  cat toys.JPG
  Finding the best cat toys can be difficult unless you remember the following tips and techniques.

  Read More

 34. Piercings Festivals Around the World

  Aug 11, 21 07:32 PM

  Thaipusam-fest-1.webp
  A collection of piercings festivals around the world for spiritual, religious and other a cult piercings practices.

  Read More

 35. Hide Nose Piercing With Ease

  Aug 07, 21 12:51 PM

  Hide-a-Nose-Piercing-from-your-Parents-Step-1
  Need to hide nose piercing evidence? Read on and find out the most effective tricks and techniques to hide your facial piercing

  Read More

 36. New nose stud trends and designs

  Aug 07, 21 12:35 PM

  Nose-Stud-square.jpg
  Discover new nose stud designs, 22k gold with unique, Indian designs that are very uncommon in the western market, available here

  Read More

 37. Infección del Piercing de Nariz

  Aug 07, 21 12:20 PM

  Noss-stud-freckles.jpg
  Tratando su infección del piercing de nariz – la prevención es el mejor tratamiento, pero ¿qué debe hacer si ya tiene la infección?

  Read More

 38. Piercing Pagoda

  Aug 07, 21 12:12 PM

  Piercing pagoda is an online store and also sells through specialty kiosks all over the U.S. and Puerto Rico. Started in 1969, the kiosks came to be known for their quality piercings,

  Read More

 39. Prince Albert Piercing - The Dressing Ring

  Aug 07, 21 03:10 AM

  banana-pierced-with-earring-high-res-stock-photography-1573049570.jpg
  The Prince Albert piercing was called the “Dressing Ring,” by the Victorian dealers of men’s clothing in the early centuries.

  Read More

 40. I have a Nose Ring Mask

  Aug 07, 21 02:06 AM

  nosing-768x512.jpg
  I have a Nose Ring Mask

  Read More

 41. Mental Health of Students Must Figure in Restarting Classes

  Aug 07, 21 12:50 AM

  HCStudentHealth.jpg
  Mental Health of Students Must Figure in Restarting Classes

  Read More

 42. The Pet Boost: Furry Friends Help Seniors Feel Less Lonely

  Aug 06, 21 02:24 AM

  The Pet Boost: Furry Friends Help Seniors Feel Less Lonely

  Read More

 43. Popular Cat Names

  Aug 06, 21 02:18 AM

  SiameseCat.jpg
  Finding the best cat names for your new cat can be complicated but also very fun and enjoying.

  Read More

 44. COVID-19 Fallout: Americans Changing Their Higher Ed Plans

  Aug 05, 21 01:05 PM

  COVID-19 Fallout: Americans Changing Their Higher Ed Plans

  Read More

 45. Travel Advisors Smooth the Way for Post-Pandemic Getaways

  Aug 05, 21 12:46 PM

  Travel Advisors Smooth the Way for Post-Pandemic Getaways

  Read More

 46. Building Trust in the Science of Vaccines

  Aug 05, 21 12:17 PM

  How-Safe-is-The-Corona-Vaccine.jpg
  Building Trust in the Science of Vaccines

  Read More

 47. Male Cat Names - How to Pick One!

  Aug 04, 21 12:05 PM

  1280px-Cat_poster_1.jpg
  How to Pick a Male Cat Names

  Read More

 48. BEST NONSTICK PANS MATERIAL

  Aug 04, 21 11:32 AM

  BEST NONSTICK PANS MATERIAL

  Read More

 49. Boadisk

  Aug 04, 21 11:12 AM

  check this review on boadisk

  Read More

 50. Female Cat Names How to Pick the Best One!

  Aug 02, 21 02:06 PM

  1280px-Cat_poster_1.jpg
  How to pick a Female Cat Names

  Read More

 51. Airport Taxi Service Near Me: Get the Best Service and Rates!

  Aug 02, 21 01:35 PM

  Aiporttaxi.jpg
  Airport Taxi Service Near Me: Get the Best Service and Rates!

  Read More

 52. Unusual Piercing at Thai Vegetarian Festival

  Aug 02, 21 01:17 PM

  extreme-piercing-phuket
  The religious devotees cut themselves with swords, piercing their cheeks with sharp objects and committing other painful acts to purify themselves and take on the sins of the community.

  Read More

 53. Translation and interpretation!

  Aug 02, 21 12:48 PM

  Translation and interpretation! We will introduce the features and differences of each by a professional translation agency.

  Read More

Sponsored Pages

Subscribe to our nose-piercings newsletter to stay up-to-date with the latest news, trends and articles published on this site.