Nesepiercing: Slik overbeviser du foreldrene dine!

Amazon Best Sellers Discounts and Offers

Å ta din første nesepiercing er imidlertid spesielt når du trenger å få godkjenning fra foreldrene dine! Enten man går på videregående eller for tiden er gift med barn, betyr foreldres godkjenning av ting mye for dem. Hvem husker ikke de dagene da mamma mislikte et kort skjørt eller en merkelig t-skjorte og vi ble marsjert frosk inn på rommet vårt for å bytte antrekk for dagen! Med piercinger og annet tilbehør ville det vært det samme. Men hvis du er smart, kan du overbevise foreldrene dine om piercing. Her er noen enkle måter å gjøre det på.

Prøv ut falske nesepiercinger

Falsk nesering er her for å hjelpe deg! Du vil gjerne ha nesepiercing, men ikke sikker på hvordan du skal overbevise foreldrene dine, så du tester reaksjonen deres med falsk nesering. De vil kanskje like det og oppmuntre deg til å få en ekte. I tilfelle de ikke godkjenner det, kan du bare det er midlertidig og vente til de blir vant til den falske neseringen i ansiktet ditt, og når tiden er inne, gjør du det til en ekte nesepiercing. Men sørg for at du tar deg nok tid til å venne dem til ditt nye utseende. Tålmodighet lønner seg alltid.

Vis dem gode forbilder med nesepiercing!

Vis dem noen av den kjente eller populære figuren som er hull i nesen! Sørg for at de er gode forbilder!


Goog litt og finn ut kjente figurer i lokalområdet, byen og landet. Hvem er den mest kjente personen som har en nesepiercing? Miley Cyrus topper listen vår. Christina Aguilera, Kelis har hull i septumet, og så videre!

Flere kjente menn har også nesepiercinger. Den mannlige nesepiercing -elskeren Lenny Kravitz har på seg en ring, musikeren Keith Flint har flere ansiktspiercinger, Tommy Lee og andre kjente jenter og gutter med nesepiercing inkluderer Chris Brown, Jordan Sparks og Kelly Clarkson.


Hvis ikke foretrekker de ovennevnte kjendisene, se etter kjente sportsfigurer.

aficionado Lenny Kravitz wears a hoop ring, musician Keith Flint has several face piercings, Tommy Lee and other famous girls and guys with nose piercings include Chris Brown, Jordan Sparks, and Kelly Clarkson.

If don't prefer the above celebrities look for famous sport figures.

Vis dem bilder av indiske kvinner med nesepiercing:

Det morsomme med kultur og tradisjoner er at de er forskjellige i ulike deler av verden. Det som ville vært rart for foreldrene dine er faktisk en hverdagslig ting i land som India. Du trenger ikke engang å se etter National Geographic-kanalen for å vise dem indiske kvinner med neseringer, bare søk etter begrepet på Google eller en søkemotor. Det faktum at indiske kvinner er ganske vakre på en annen måte, og mange av dem vet hvordan de skal kle seg pent, hjelper, og foreldrene dine kan bare gå med på ideen etter å ha sett på måten indiske kvinner bærer av seg neseringer.

Lov dem at du vil bruke "små" tilbehør:

Foreldrene dine vil ikke ha problemer med en liten piercing, så mye som de ville hatt med noe som stikker ut av nesen din! Så, lov mor og far at du bare vil bruke små piercinger, som nagler, neseringer, osv. Når det kommer til smykker, er en god tommelfingerregel å ikke bruke noe som er større enn området rundt pekefingeren. Tenk på det, du vil absolutt ikke gå rundt og slepe på en tung nesering for det enkle faktum at den aktuelle vekten faktisk kan føre til at nesen din deformeres. Det er et faktum at vekten av neseringen vil belaste nesen, noe som får hullet til å utvide seg over en periode, mer grunnen til hvorfor du bør velge lite i stedet for stort.


Fortell dem at det ikke er permanent, hvis de ønsker det.

Ingen piercinger er permanente, med mindre du vil at det skal være det. Selv om du har en ørepiercing, hvis du ikke bruker tilbehøret på en stund, vil hullet fylles opp og det vil være som om ingenting har skjedd! Dette kan være den beste måten å overbevise foreldrene om en piercing. Husk at hvis du har tenkt å lage en moteerklæring, kan det være en god idé å gå trendy. Og her er den ekstra bonusen, foreldre er mer tilbøyelige til å gå med på dette hvis du kan overbevise dem om at nesepiercingen ikke er permanent, og som en ekstra bonus ville du valgt en trendy nesering med lett slitasje i motsetning til klumpete og tunge. .


De kan være bekymret for infeksjon!

Foreldrene dine kan være bekymret for å utvikle en nesepiercinginfeksjon. Du ønsker å gi deg en viss forsikring: For det første kan det du tror er en infeksjon ikke være noe mer enn den normale helbredelsesprosessen. Og for det andre, hvis du får en infeksjon, vil det ikke nødvendigvis være skadelig for deg.


Noen som har en ny nesepierce kan legge merke til en infeksjonshud, som kan ligne et tidlig keloidarr. Ikke bekymre deg; disse typer støt er enkle å behandle! Det viktigste er å ta den grunnleggende omsorgen og følge instruksjonene som du ville gjort for enhver kroppspiercing. Din beste kilde til råd er selvfølgelig din piercingproff.


Dette er bare noen av måtene man kan overbevise foreldre om nesepiercing. Å pierce nesen er en komplisert ting, for det er bare midt i ansiktet, og hvis du tilfeldigvis lever i et samfunn og en kultur som rynker på nesen, kan du fortsatt finne det vanskelig å overbevise foreldrene dine om det.


Les også

Hvorfor er neseringer forbudt i noen vestlige land?

Kan jeg gå inn på et jobbintervju med neseringen?

Til toppen av denne siden  Nesepiercing: Slik overbeviser du foreldrene dine!

How did you convinced you parents?

How did you convinced you parents? Share it!

[ ? ]

Upload 1-4 Pictures or Graphics (optional)[ ? ]

 

Click here to upload more images (optional)

Author Information (optional)

To receive credit as the author, enter your information below.

(first or full name)

(e.g., City, State, Country)

Submit Your Contribution

 •  submission guidelines.


(You can preview and edit on the next page)

Comments

What you think?

Recent Articles

 1. Nesepiercing Slik overbeviser du foreldrene dine!

  Nov 09, 21 10:10 AM

  Å ta din første nesepiercing er imidlertid spesielt når du trenger å få godkjenning fra foreldrene dine! Enten man går på videregående eller for tiden er gift med barn, betyr foreldres godkjenning av…

  Read More

 2. Should I get my nose pierced?

  Nov 05, 21 07:57 PM

  Answer 1 You have not mentioned anything about you. However, nose piercing is for anyone and everyone without gender or age discrimination. It is a most

  Read More

 3. Part 2: My gf pierced my nose and ears and made me bride at birthday.

  Oct 22, 21 11:23 AM

  Last page I shared all details,Now I pierced both nosetril one time and both ears three times with the help of my gf.I know how to wear saree and make

  Read More

 4. Riche Niche: Health | Lifestyle | Fashion | Marketing | Technology

  Sep 05, 21 12:51 PM

  Our Riche Niche blog is the easiest way to stay up-to-date with the latest news, trends and articles published on this site.

  Read More

 5. Nose Ring Piercings

  Aug 28, 21 02:56 PM

  All about nose ring piercings.

  Read More

 6. Nose piercings - Information and Unique Design

  Aug 28, 21 02:41 PM

  Our nose piercings bring uniqueness and pride to you. Discover new nose piercing insights on healing, infections and proper care.

  Read More

 7. Muhyiddin Yassin appointed Malaysian caretaker PM

  Aug 16, 21 03:26 AM

  Muhyiddin Yassin appointed Malaysian caretaker PM after resignation is accepted by the king

  Read More

 8. Airlines reroute flights to avoid Afghanistan airspace

  Aug 16, 21 03:00 AM

  Airlines reroute flights to avoid Afghanistan airspace

  Read More

 9. Malaysia PM set to quit with no clear successor in line

  Aug 16, 21 01:54 AM

  Malaysia PM set to quit with no clear successor in line

  Read More

 10. Malaysia PM at palace to meet king amid reports he will resign

  Aug 16, 21 01:39 AM

  Malaysia PM at palace to meet king amid reports he will resign

  Read More

 11. My gf pierced my nose and ears and made me bride at birthday.

  Aug 15, 21 08:23 PM

  I am a male and I stay in an apartment in Mumbai alone and I am doing a Job.My girl friend is a beautician.One day My gf came to my room and wanted to

  Read More

 12. My mom pierced my nose

  Aug 15, 21 08:19 PM

  I am a boy.My mom pierced my left nosetrill at 5years old because that time some female friend pierced their nose and I said to my mom to pierced my nose

  Read More

 13. My gf pierced my nose and ears and made me bride at birthday.

  Aug 15, 21 08:18 PM

  I am a male and I stay in an apartment in Mumbai alone and I am doing a Job.My girl friend is a beautician.One day My gf came to my room and wanted to

  Read More

 14. Which Cat Toys do You Want?

  Aug 13, 21 10:36 AM

  Finding the best cat toys can be difficult unless you remember the following tips and techniques.

  Read More

 15. Piercings Festivals Around the World

  Aug 11, 21 07:32 PM

  A collection of piercings festivals around the world for spiritual, religious and other a cult piercings practices.

  Read More

 16. Hide Nose Piercing With Ease

  Aug 07, 21 12:51 PM

  Need to hide nose piercing evidence? Read on and find out the most effective tricks and techniques to hide your facial piercing

  Read More

 17. New nose stud trends and designs

  Aug 07, 21 12:35 PM

  Discover new nose stud designs, 22k gold with unique, Indian designs that are very uncommon in the western market, available here

  Read More

 18. Infección del Piercing de Nariz

  Aug 07, 21 12:20 PM

  Tratando su infección del piercing de nariz – la prevención es el mejor tratamiento, pero ¿qué debe hacer si ya tiene la infección?

  Read More

 19. Piercing Pagoda

  Aug 07, 21 12:12 PM

  Piercing pagoda is an online store and also sells through specialty kiosks all over the U.S. and Puerto Rico. Started in 1969, the kiosks came to be known for their quality piercings,

  Read More

 20. Prince Albert Piercing - The Dressing Ring

  Aug 07, 21 03:10 AM

  The Prince Albert piercing was called the “Dressing Ring,” by the Victorian dealers of men’s clothing in the early centuries.

  Read More

 21. I have a Nose Ring Mask

  Aug 07, 21 02:06 AM

  I have a Nose Ring Mask

  Read More

 22. Mental Health of Students Must Figure in Restarting Classes

  Aug 07, 21 12:50 AM

  Mental Health of Students Must Figure in Restarting Classes

  Read More

 23. The Pet Boost: Furry Friends Help Seniors Feel Less Lonely

  Aug 06, 21 02:24 AM

  The Pet Boost: Furry Friends Help Seniors Feel Less Lonely

  Read More

 24. Popular Cat Names

  Aug 06, 21 02:18 AM

  Finding the best cat names for your new cat can be complicated but also very fun and enjoying.

  Read More

 25. COVID-19 Fallout: Americans Changing Their Higher Ed Plans

  Aug 05, 21 01:05 PM

  COVID-19 Fallout: Americans Changing Their Higher Ed Plans

  Read More

 26. Travel Advisors Smooth the Way for Post-Pandemic Getaways

  Aug 05, 21 12:46 PM

  Travel Advisors Smooth the Way for Post-Pandemic Getaways

  Read More

 27. Building Trust in the Science of Vaccines

  Aug 05, 21 12:17 PM

  Building Trust in the Science of Vaccines

  Read More

 28. Male Cat Names - How to Pick One!

  Aug 04, 21 12:05 PM

  How to Pick a Male Cat Names

  Read More

 29. BEST NONSTICK PANS MATERIAL

  Aug 04, 21 11:32 AM

  BEST NONSTICK PANS MATERIAL

  Read More

 30. Boadisk

  Aug 04, 21 11:12 AM

  check this review on boadisk

  Read More

 31. Female Cat Names How to Pick the Best One!

  Aug 02, 21 02:06 PM

  How to pick a Female Cat Names

  Read More

 32. Airport Taxi Service Near Me: Get the Best Service and Rates!

  Aug 02, 21 01:35 PM

  Airport Taxi Service Near Me: Get the Best Service and Rates!

  Read More

 33. Unusual Piercing at Thai Vegetarian Festival

  Aug 02, 21 01:17 PM

  The religious devotees cut themselves with swords, piercing their cheeks with sharp objects and committing other painful acts to purify themselves and take on the sins of the community.

  Read More

 34. Translation and interpretation!

  Aug 02, 21 12:48 PM

  Translation and interpretation! We will introduce the features and differences of each by a professional translation agency.

  Read More

 35. Plastic Kills Corona Virus in 1 Hour!

  Aug 02, 21 10:12 AM

  Plastic Kills Corona Virus in 1 Hour!

  Read More

 36. Anti Virus Face Mask: Mask that kills Bacteria and Virus!

  Aug 01, 21 10:05 PM

  Anti Virus Face Mask: Mask that kills Bacteria and Virus!

  Read More

 37. Know the Symptoms of SARS and How to Save Yourself From the Virus

  Aug 01, 21 06:07 AM

  Know the Symptoms of SARS and How to Save Yourself From the Virus

  Read More

 38. Ear Piercings Don't take it for granted

  Aug 01, 21 12:08 AM

  Ear piercings is so common that many of us take it for granted!

  Read More

 39. Top Cat Breeds to Consider.

  Jul 31, 21 11:17 PM

  https://www.nose-piercings.com/cat-breeds.html Not sure which cat breeds are best for you? Making the decision to own a cat can be a wonderful decision

  Read More

 40. Unique Cat Breeds to Consider

  Jul 30, 21 10:36 PM

  It can be hard to determine which cat breeds will be the best for you and your family so you need to explore the different types and what their needs are.

  Read More

 41. Persian cat: What you need to know!

  Jul 30, 21 09:56 PM

  Learning about Persian cats can help you decide if you want one or not.

  Read More

 42. Siamese Cat: Might not be the Best Cat for Everyone!

  Jul 30, 21 09:45 PM

  Siamese cats are beautiful but they might not be the best cat for everyone. Learning more about them can help you decide.

  Read More

 43. Different Styles of Wearing Sari

  Jul 30, 21 10:26 AM

  Different Styles of Wearing Sari, Here's a list of some of the styles you can try with your saree.

  Read More

 44. nose ring chain joke

  Jul 29, 21 08:47 PM

  I was hanging out with a blonde friend of mine when we saw a woman walk by us with a nose ring attached to an earring by a chain. My friend said, Wouldn't

  Read More

 45. nose ring and chain funny!

  Jul 29, 21 08:46 PM

  I was hanging out with a blonde friend of mine when we saw a woman walk by us with a nose ring attached to an earring by a chain. My friend said, Wouldn't

  Read More

 46. How to Drape a Saree: Fancy Saree Styles

  Jul 29, 21 06:12 AM

  How to Drape a Saree: Fancy Saree Styles

  Read More

 47. How to Wear Saree

  Jul 29, 21 06:07 AM

  How to Wear Saree: Trendy Saree Wearing Styles!

  Read More

 48. How to Tie a Sari: Fancy and Trendy Saree Wearing Styles!

  Jul 29, 21 05:44 AM

  How to Tie a Sari: Fancy and Trendy Saree Wearing Styles!

  Read More

 49. How to Wear a Sari: Fancy and Trendy Saree Wearing Styles!

  Jul 29, 21 05:32 AM

  How to Wear a Sari: Fancy and Trendy Saree Wearing Styles!

  Read More

 50. Infection Nose Piercing The Symptoms!

  Jul 26, 21 01:47 AM

  Infection Nose Piercing The Symptoms!

  Read More

 51. Is my nose piercing ring is sinking in?

  Jul 25, 21 04:43 AM

  Is my nose piercing ring is sinking in? Or just swollen?

  Read More

 52. Covid-19 Variants of Concern and Variants of Interest

  Jul 22, 21 11:00 AM

  Covid-19 Variants of Concern and Variants of Interest

  Read More

Sponsored Pages

Subscribe to our nose-piercings newsletter to stay up-to-date with the latest news, trends and articles published on this site.