Menu

Neuspiercing nazorg; Hoe u uw neuspiercing reinigt

Hier zijn enkele van de beste tips voor nazorg voor neuspiercings van APP;


Je neus laten piercen is zo'n geweldige manier om je gezicht te versieren! En uw volgende stap is om uzelf vertrouwd te maken met de juiste nazorgtechnieken voor neuspiercings, zodat uw piercing zo snel en probleemloos mogelijk geneest. Leer van tevoren wat je moet doen, zodat je direct na het piercen met de juiste zorg kunt beginnen. Het is erg belangrijk om de tips voor het naaien van de piercing te volgen die door je piercer zijn gegeven. U hebt uw vertrouwen in hem of haar gesteld om de piercing uit te voeren, en daarom moet u de expertise van die persoon accepteren.

Indian girls with nose piercing and nose rings

NEUSPIERCING NAVERZORGING: REINIGINGSOPLOSSINGEN

Gebruik een of beide van de volgende oplossingen om piercings te genezen:


Verpakte steriele zoutoplossing zonder toevoegingen (lees het etiket), of een niet-gejodeerd zeezoutmengsel: Los 1/4 theelepel niet-gejodeerd (jodiumvrij) zeezout op in een kopje (8 oz.) Warm gedestilleerd of flessenwater. Een sterker mengsel is niet beter; een te sterke zoutoplossing kan de piercing irriteren.

Een milde, geurvrije vloeibare zeep - bij voorkeur antimicrobieel of kiemdodend.

REINIGINGSINSTRUCTIES VOOR NEUSPIERCINGS

 • Was je handen grondig voordat je je piercing reinigt of om welke reden dan ook aanraakt.
 • SALINE laat een of meerdere keren per dag vijf tot tien minuten weken. Keer een kopje warme zoutoplossing om boven het gebied om een ​​vacuüm te vormen. Bij bepaalde piercings kan het gemakkelijker zijn om ze aan te brengen met een schoon gaasje of met keukenpapier doordrenkt met zoutoplossing. Een korte spoeling daarna zal alle resten verwijderen.
 • ZEEP niet vaker dan een of twee keer per dag. Schuim tijdens het douchen een druppel zeep ter grootte van een parel in om de sieraden en de piercing schoon te maken. Laat de reiniger niet langer dan dertig seconden op de piercing zitten.
 • SPOEL grondig om alle zeepresten van de piercing te verwijderen. Het is niet nodig om de sieraden door de piercing heen te draaien.
 • DROOG door zachtjes te kloppen met schone, papieren wegwerpproducten. Stoffen handdoeken kunnen bacteriën bevatten en aan sieraden blijven haken, waardoor ze letsel kunnen oplopen.
 • NEUSPIERCING NA VERZORGING: WAT IS NORMAAL?

 • Aanvankelijk: enige bloeding, plaatselijke zwelling, gevoeligheid of blauwe plekken.
 • Tijdens genezing: enige verkleuring, jeuk, afscheiding van een witgele vloeistof (geen pus) die wat korstjes op de sieraden vormt. Het weefsel kan zich rond het sieraad vastzetten terwijl het geneest.
 • Eenmaal genezen: het sieraad mag niet vrij bewegen in de piercing; forceer het niet. Als je het schoonmaken van je piercing niet opneemt als onderdeel van je dagelijkse hygiëneroutine, kan er zich een normaal maar stinkende lichaamsafscheiding ophopen.
 • Een piercing lijkt misschien genezen voordat het genezingsproces is voltooid. Dit komt doordat weefsel van buiten naar binnen geneest, en hoewel het fijn aanvoelt, blijft het interieur kwetsbaar. Wees geduldig en blijf schoonmaken gedurende de hele genezingsperiode.
 • Zelfs genezen piercings kunnen binnen enkele minuten krimpen of sluiten nadat ze er jarenlang zijn geweest! Dit verschilt van persoon tot persoon; als je piercings leuk vinden, bewaar sieraden dan in - laat ze niet leeg.
 • NEUSPIERCING NAVERZORGING: WAT TE DOEN

 • Was uw handen voordat u de piercing aanraakt; laat het met rust, behalve bij het schoonmaken. Tijdens de genezing is het niet nodig om uw sieraden te roteren.
 • Blijf gezond; hoe gezonder je levensstijl, hoe gemakkelijker je piercing zal genezen. Zorg voor voldoende slaap en eet een voedzaam dieet. Oefening tijdens genezing is prima; luister naar je lichaam.
 • Zorg ervoor dat uw beddengoed regelmatig wordt gewassen en verschoond. Draag schone, comfortabele, ademende kleding die je piercing beschermt terwijl je slaapt.
 • Douches zijn over het algemeen veiliger dan baden, omdat badkuipen bacteriën kunnen bevatten. Als je in een badkuip baadt, maak deze dan voor elk gebruik goed schoon en spoel je piercing af als je weer weggaat.

NEUSPIERCING NAVERZORGING: WAT TE VERMIJDEN

 • Vermijd reiniging met Betadine®, Hibiciens®, alcohol, waterstofperoxide, Dial® of andere agressieve zepen, aangezien deze de cellen kunnen beschadigen. Vermijd ook zalven, omdat deze de noodzakelijke luchtcirculatie verhinderen.
 • Vermijd Bactine®, oorverzorgingsoplossingen met gaatjes en andere producten die benzalkoniumchloride (BZK) bevatten. Deze kunnen irriterend zijn en zijn niet bedoeld voor langdurige wondverzorging.
 • Voorkom overmatig schoonmaken. Dit kan je genezing vertragen en je piercing irriteren.
 • Vermijd onnodig trauma zoals wrijving door kleding, overmatige beweging van het gebied, spelen met de sieraden en krachtig schoonmaken. Deze activiteiten kunnen de vorming van onooglijk en ongemakkelijk littekenweefsel, migratie, langdurige genezing en andere complicaties veroorzaken.
 • Vermijd elk oraal contact, ruw spel en contact met lichaamsvloeistoffen van anderen op of nabij uw piercing tijdens de genezing.
 • Vermijd stress en recreatief drugsgebruik, inclusief overmatige cafeïne, nicotine en alcohol.
 • Dompel de piercing niet onder in onhygiënische wateren zoals meren, zwembaden, bubbelbaden, enz. Of bescherm uw piercing met een waterdicht wondverband (zoals 3M ™ Nexcare ™ Clean Seals). Deze zijn verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen.
 • Vermijd alle schoonheids- en persoonlijke verzorgingsproducten op of rond de piercing, inclusief cosmetica, lotions en sprays, enz.
 • Hang geen bedels of andere voorwerpen aan je sieraden totdat de piercing volledig is genezen.

NEUSPIERCING NAVERZORGING: TIPS EN TIPS SIERADEN

 • Tenzij er een probleem is met de maat, stijl of materiaal van de oorspronkelijke sieraden, laat deze dan gedurende de hele genezingsperiode zitten. Ga naar een gekwalificeerde piercer om eventuele sieradenwissels uit te voeren die tijdens de genezing nodig zijn. Ga naar de APP-website om een ​​APP-lid te vinden of om een ​​exemplaar van onze Picking Your Piercer-brochure aan te vragen.)
 • Neem contact op met je piercer als je sieraden moeten worden verwijderd (zoals voor een medische ingreep). Er zijn alternatieven voor niet-metalen sieraden beschikbaar.
 • Laat sieraden altijd binnen. Zelfs oude of goed genezen piercings kunnen binnen enkele minuten krimpen of sluiten, zelfs nadat ze er jarenlang zijn geweest. Indien verwijderd, kan opnieuw inbrengen moeilijk of onmogelijk zijn.
 • Zorg ervoor dat u met schone handen of een papieren product regelmatig de draadeinden van uw sieraden controleert op strakheid. ("Righty-tighty, lefty-loosey.")
 • Draag een schone reservebal bij verlies of breuk.
 • Mocht je besluiten dat je de piercing niet meer wilt, verwijder dan gewoon het sieraad (of laat het door een professionele piercer verwijderen) en ga door met het schoonmaken van de piercing totdat het gaatje weer dicht gaat. In de meeste gevallen blijft er slechts een klein merkteken over.
 • In het geval dat een infectie wordt vermoed, moeten sieraden van hoge kwaliteit of een inert alternatief op hun plaats worden gelaten om drainage of infectie mogelijk te maken. Als de sieraden worden verwijderd, kunnen de oppervlaktecellen zich sluiten, waardoor de infectie in het piercingkanaal kan worden afgesloten en een abces kan ontstaan. Verwijder geen sieraden, tenzij u hierom wordt gevraagd door een medische professional.

NEUSPIERCING NAVERZORGING: VOOR BEPAALDE AREASEAR / OOR KRAAKBEEN EN GEZICHT

 • Gebruik de t-shirttruc: kleed je kussen in een groot, schoon T-shirt en draai het elke nacht om; één schoon T-shirt biedt vier schone slaapoppervlakken.
 • Zorg ervoor dat telefoons, koptelefoons, brillen, helmen, hoeden en alles dat in contact komt met het doorboorde gebied schoon blijven.
 • Gebruik kation bij het stylen van je haar en adviseer je stylist over een nieuwe of genezende piercing.
 • Elk lichaam is uniek en de genezingstijden variëren aanzienlijk. Neem bij vragen contact op met je piercer.
 • Bezoek de APP-website via de volgende link voor volledige informatie over de nazorg van de neuspiercing en professioneel advies; Vereniging van Professionele Piercers

To the top of Neuspiercing nazorg; Hoe u uw neuspiercing reinigt.

Comments

What you think?

Recent Articles

 1. Difference Between Vape and E Shisha Pen

  Nov 28, 23 07:53 PM

  Difference Between Vape and E Shisha Pen

  Read More

 2. My Wife Emotionally blackmail me to get my ears and nose pierced,

  Oct 03, 23 07:46 PM

  1.5 years back my wife asked me to pierce my both ears sad you will look more handsome, I refused it when she asked me that she wants me to wear earrings

  Read More

 3. Septum piercing

  Oct 03, 23 07:45 PM

  Septum piercing
  I pierced my septum with needle and place padlock I like piercings like this way

  Read More

 4. Tax benefits of importing Vape from Malaysia to US market!

  Oct 03, 23 08:20 AM

  Vape
  Tax benefits of importing Vape from Malaysia to US market!

  Read More

 5. Rechargeable and Disposable Vape Manufacturer in Malaysia.

  Sep 22, 23 07:57 PM

  Rechargeable and Disposable Vape Manufacturer in Malaysia.

  Read More

 6. Environment Friendly Hemp Plastic Production in Thailand

  Sep 22, 23 07:50 PM

  Hemp plastic is a type of bioplastic that is made from the cellulose of the hemp plant, a renewable and versatile crop that can offer various environmental, economic, and functional benefits.

  Read More

 7. How old do you have to be to get your nose pierced in Germany?

  Jul 15, 23 10:30 AM

  The legal age for getting a nose piercing varies by country. In Germany, there is no specific law regarding the minimum age for getting a nose piercing. However, most piercing studios require parental…

  Read More

 8. How long does it take for a nose piercing to heal?

  Jul 15, 23 10:28 AM

  It can take about **3–6 months** for nose piercings to heal completely. However, the healing time may vary among individuals. It may also depend on the type of nose piercing. For example, a nostril pi…

  Read More

 9. How old do you have to be to get your nose pierced in EU?

  Jul 15, 23 10:26 AM

  The legal age for getting a nose piercing varies by country in the EU. In most countries, the minimum age for getting a nose piercing is 18 years old¹. However, some countries allow minors to get a no…

  Read More

 10. How old do you have to be to get your nose pierced in US?

  Jul 15, 23 10:23 AM

  The legal age for getting a nose piercing varies by state in the US. In most states that allow nose piercings for minors, 14 is the minimum age. However, 16 and over is usually a good age to consider…

  Read More

 11. What are the risks of getting a nose piercing?

  Jul 15, 23 10:21 AM

  Nose piercing has risks. Your nose is in what doctors call the danger triangle of your face. That’s the area between your eyebrows and upper lip. Veins in this area are connected to your brain. If you…

  Read More

 12. How old do you have to be to get your nose pierced?

  Jul 15, 23 10:19 AM

  In most parts of the UK, there is no legal age restriction for piercings in the ears, nose, lips, tongue, or navel. However, there are some exceptions, such as a new law in Wales that prohibits pierci…

  Read More

 13. How to remove nose ring?

  Jul 13, 23 01:56 AM

  nosering11
  How to remove nose ring? Here are some steps you can follow to remove your nose ring.

  Read More

 14. Swimming Nose Piercing FAQ - Read the Answers

  Jul 12, 23 08:52 AM

  nose-piercings-faq.JPG
  Our Swimming nose piercing FAQ will help you find an answer to the most common and most pressing questions. Don't see what you need? Ask here.

  Read More

 15. Nipple piercing 🙈

  Jul 04, 23 10:08 PM

  Pierced nipples
  I pierced my both nipples at home with needle and attached with chain

  Read More

 16. Nipples piercing 🙈

  Jul 04, 23 10:06 PM

  Nipples piercing
  I pierced my both nipples at home with needle and attached with chain.

  Read More

 17. Nose piercing slave

  Jul 04, 23 10:05 PM

  Hi i like nose piercing but i am a boy so i can't ask my mom to pierce my nose I waited for my marriage at my first night my wife asked me what ever wish

  Read More

 18. Le piercing de nez : tout ce qu’il faut savoir

  May 15, 23 08:09 AM

  Nose-piercing-close-up
  Le piercing de nez est une forme de modification corporelle qui consiste à percer la peau ou le cartilage du nez pour y insérer un bijou. Il existe différents types de piercing de nez, selon l’emplace…

  Read More

 19. Nasenpiercings: Alles, was Sie wissen müssen

  May 15, 23 07:26 AM

  Nose-piercing-close-up
  Nasenpiercings sind eine beliebte Form des Körperschmucks, die verschiedene Teile der Nase durchstechen können. Sie können Ihren Look aufwerten, Ihre Persönlichkeit ausdrücken und Ihre kulturelle Iden…

  Read More

 20. Hoop Nose Piercing: Everything You Need to Know

  May 13, 23 11:04 AM

  Nose-piercing-close-up
  A hoop nose piercing is a type of nose piercing that involves inserting a circular ring through the nostril, the septum, or other parts of the nose.

  Read More

 21. Cute nose studs

  May 12, 23 11:05 PM

  I am more interested in nose piercing

  Read More

 22. Riche Niche: Health | Lifestyle | Fashion | Marketing | Technology

  May 12, 23 12:31 PM

  blackgirlwithnosering.jpg
  Our Riche Niche blog is the easiest way to stay up-to-date with the latest news, trends and articles published on this site.

  Read More

 23. Double Nose Piercing

  May 12, 23 11:58 AM

  SeptumRing
  Double nose piercing is a fun and fashionable way to spice up your look and express yourself.

  Read More

 24. Double Nose Ring

  May 12, 23 11:20 AM

  DoubleNosering
  A double nose ring is a combination of any two types of nose piercings that can create a unique and eye-catching look, but requires proper care and consideration before and after getting it.

  Read More

 25. Septum Piercing - Are septum rings more dramatic?

  May 12, 23 10:59 AM

  SeptumRing
  Septum Piercing - Most people consider septum piercings to be a little more daring than just a gem adorning the nostril. A few things to keep in mind.

  Read More

 26. Gold Nose Ring: A Guide to Choosing and Wearing One

  May 12, 23 10:56 AM

  GoldNose-piercing-close-up2
  In this article, we will provide you with a guide to choosing and wearing a gold nose ring. We will also give you some tips on how to find the best gold nose ring for you and how to take care of it.

  Read More

 27. Discover New Ideas for Triple Nose Piercing!

  May 12, 23 10:40 AM

  triplenosestuds.PNG
  Looking for something new in nose piercing? How about a triple Nose Piercing? Here are various types of triple nostril piercing to inspire you. Read more!

  Read More

 28. Cute nose studs

  May 12, 23 10:38 AM

  I am more interested in nose piercing

  Read More

 29. Nose Piercing Men

  May 11, 23 10:47 AM

  There are several types of nose piercing men, each with its own style and appeal. Here are some of the most common ones

  Read More

 30. nose piercing bump

  May 10, 23 09:09 AM

  nose piercing bump

  Read More

 31. how to change nose ring

  May 09, 23 10:40 AM

  blacknoseringgirl3.PNG
  The article provides a step-by-step guide on how to change nose ring for different types of piercings, with tips on how to choose and care for the jewelry.

  Read More

 32. Celebrity Nose Piercings: Who Rocks the Look!

  May 09, 23 09:47 AM

  mileycyrus
  The article showcases some of the Celebrity Nose Piercings and how they rock the look with different types of jewelry and styles.

  Read More

 33. Emulate Celebrities with Nose Piercings

  May 09, 23 09:20 AM

  mileycyrus
  Discover the celebrities with nose piercing and get inspired for your next piercing! From studs to septum rings, our list has it all. Read more!

  Read More

 34. Cost of a Nose Piercing

  May 09, 23 04:13 AM

  nose-piercings-faq.JPG
  The cost of a nose piercing depends on several factors such as

  Read More

 35. Double Nose Piercings A Complete Guide

  May 09, 23 03:48 AM

  double1.PNG
  Two holes are pierced in one or both nostrils as part of a double nose piercings. There are various forms of double nose piercing, including

  Read More

 36. Nose Piercing Signs of Infection

  May 06, 23 11:25 PM

  sexygirlnosering.jpg
  You can expect nose piercing signs of infection to resemble any other kind of body piercing infection.

  Read More

 37. Can I Use Nose Piercing Numbing Cream Before a Nose Piercing?

  May 05, 23 04:24 AM

  Find out if it's safe to use numbing cream inside your nose before a nose piercing. Learn about the risks, benefits & expert advice on nose piercing numbing cream.

  Read More

 38. My Nose Ring Is Stuck and It Is Embedded into My Nose

  Mar 26, 23 04:03 AM

  blackgirl2
  Is your nose ring stuck? Don't panic! Our experts at Nose-Piercings have shared effective ways to remove a stuck nose ring without causing any damage.

  Read More

 39. Where to Buy Nose Rings | Nose Piercing Chicago

  Mar 26, 23 03:59 AM

  where-to-buy-nose-rings.JPG
  Looking for the perfect nose ring? Check out our guide to the best shops for nose piercings in Chicago. From trendy studs to unique designs. Shop now!

  Read More

 40. Common Nose Piercing Retainer Questions

  Mar 26, 23 03:54 AM

  il_794xN.1855154520_3iot.jpg
  Looking for a way to hide your nose piercing? Our nose piercing retainers are perfect for covering your piercing while still allowing it to heal. Shop now!

  Read More

 41. Nose piercing infection treatment options

  Mar 26, 23 03:52 AM

  Learn about the causes, symptoms, and prevention of nose piercing infections. Get effective treatment options to prevent complications. Read for more information!

  Read More

 42. Best Slash Nose Ring for Healing Tips

  Mar 26, 23 03:51 AM

  blacknoseringgirl3.PNG
  You can reduce the healing time for your new nose piercing by following our best Slash Nose Ring healing tips. Learn what to do ahead of time after the piercing.

  Read More

 43. How to Care for Nose Piercings | Nostril Piercing Aftercare

  Mar 26, 23 03:46 AM

  Indian-actress-with-nose-piercings
  Discover the best nose piercing care tips for healing & cleaning. Our guide provides proper nostril piercing aftercare to keep your nose piercing healthy.

  Read More

 44. Multifunction Multipurpose Foldable Cart, Trolley, Stroller

  Feb 22, 23 03:23 AM

  Design, Development and Mass Production of Multifunction Multipurpose Foldable Cart, Trolley, Stroller

  Read More

 45. Outdoor Payment Terminal for Petrol Stations

  Feb 08, 23 11:06 AM

  POSTerminal.jpg
  With many customers choosing outdoor payment terminal for petrol stations over human contact-based transactions, outdoor payment terminal for petrol stations are becoming more and more popular with co…

  Read More

 46. Unattended Payment Terminal for Gas Station

  Feb 08, 23 04:16 AM

  POSTerminal.jpg
  Unattended Payment Terminal for Gas Station are getting well-liked among customers as more and more people opt for these devices over human contact-based transactions. According to study, embracing se…

  Read More

 47. Outdoor Payment Terminal OPT in Malaysia

  Feb 07, 23 08:39 AM

  OPT.JPG
  Outdoor Payment Terminal OPT in Malaysia is expected to expand significantly over the coming years as a result of increased adoption of the payment infrastructure, EMV standards, and a shift away from…

  Read More

 48. I got my nose pierced yeeeee

  Jan 28, 23 10:49 PM

  I was very interested in body modifications I've got my nose pierced when I was in 9or8th may be after seeing my best friend who got her nose pierced with

  Read More

 49. Boy with nose stud (wiza)2022

  Jan 28, 23 10:47 PM

  Hello everyone I'm a boy I liked nose piercings and other body modification i was very passionate about the piercings i was always attracted to nose rings,pins

  Read More

 50. Good

  Nov 25, 22 10:57 PM

  Good and informative site

  Read More

 51. Automotive mould industry development status and market trend analysis

  Apr 01, 22 12:20 AM

  automotive-industry.JPG
  Automotive mould industry development status and market trend analysis

  Read More

Sponsored Pages

Subscribe to our nose-piercings newsletter to stay up-to-date with the latest news, trends and articles published on this site.