Neuspiercing nazorg; Hoe u uw neuspiercing reinigt

Nose Ring Picture of the Week!

Photo Credit: Scott Southall

Hier zijn enkele van de beste tips voor nazorg voor neuspiercings van APP;


Je neus laten piercen is zo'n geweldige manier om je gezicht te versieren! En uw volgende stap is om uzelf vertrouwd te maken met de juiste nazorgtechnieken voor neuspiercings, zodat uw piercing zo snel en probleemloos mogelijk geneest. Leer van tevoren wat je moet doen, zodat je direct na het piercen met de juiste zorg kunt beginnen. Het is erg belangrijk om de tips voor het naaien van de piercing te volgen die door je piercer zijn gegeven. U hebt uw vertrouwen in hem of haar gesteld om de piercing uit te voeren, en daarom moet u de expertise van die persoon accepteren.

Indian girls with nose piercing and nose rings

NEUSPIERCING NAVERZORGING: REINIGINGSOPLOSSINGEN

Gebruik een of beide van de volgende oplossingen om piercings te genezen:


Verpakte steriele zoutoplossing zonder toevoegingen (lees het etiket), of een niet-gejodeerd zeezoutmengsel: Los 1/4 theelepel niet-gejodeerd (jodiumvrij) zeezout op in een kopje (8 oz.) Warm gedestilleerd of flessenwater. Een sterker mengsel is niet beter; een te sterke zoutoplossing kan de piercing irriteren.

Een milde, geurvrije vloeibare zeep - bij voorkeur antimicrobieel of kiemdodend.

REINIGINGSINSTRUCTIES VOOR NEUSPIERCINGS

 • Was je handen grondig voordat je je piercing reinigt of om welke reden dan ook aanraakt.
 • SALINE laat een of meerdere keren per dag vijf tot tien minuten weken. Keer een kopje warme zoutoplossing om boven het gebied om een ​​vacuüm te vormen. Bij bepaalde piercings kan het gemakkelijker zijn om ze aan te brengen met een schoon gaasje of met keukenpapier doordrenkt met zoutoplossing. Een korte spoeling daarna zal alle resten verwijderen.
 • ZEEP niet vaker dan een of twee keer per dag. Schuim tijdens het douchen een druppel zeep ter grootte van een parel in om de sieraden en de piercing schoon te maken. Laat de reiniger niet langer dan dertig seconden op de piercing zitten.
 • SPOEL grondig om alle zeepresten van de piercing te verwijderen. Het is niet nodig om de sieraden door de piercing heen te draaien.
 • DROOG door zachtjes te kloppen met schone, papieren wegwerpproducten. Stoffen handdoeken kunnen bacteriën bevatten en aan sieraden blijven haken, waardoor ze letsel kunnen oplopen.
 • NEUSPIERCING NA VERZORGING: WAT IS NORMAAL?

 • Aanvankelijk: enige bloeding, plaatselijke zwelling, gevoeligheid of blauwe plekken.
 • Tijdens genezing: enige verkleuring, jeuk, afscheiding van een witgele vloeistof (geen pus) die wat korstjes op de sieraden vormt. Het weefsel kan zich rond het sieraad vastzetten terwijl het geneest.
 • Eenmaal genezen: het sieraad mag niet vrij bewegen in de piercing; forceer het niet. Als je het schoonmaken van je piercing niet opneemt als onderdeel van je dagelijkse hygiëneroutine, kan er zich een normaal maar stinkende lichaamsafscheiding ophopen.
 • Een piercing lijkt misschien genezen voordat het genezingsproces is voltooid. Dit komt doordat weefsel van buiten naar binnen geneest, en hoewel het fijn aanvoelt, blijft het interieur kwetsbaar. Wees geduldig en blijf schoonmaken gedurende de hele genezingsperiode.
 • Zelfs genezen piercings kunnen binnen enkele minuten krimpen of sluiten nadat ze er jarenlang zijn geweest! Dit verschilt van persoon tot persoon; als je piercings leuk vinden, bewaar sieraden dan in - laat ze niet leeg.
 • NEUSPIERCING NAVERZORGING: WAT TE DOEN

 • Was uw handen voordat u de piercing aanraakt; laat het met rust, behalve bij het schoonmaken. Tijdens de genezing is het niet nodig om uw sieraden te roteren.
 • Blijf gezond; hoe gezonder je levensstijl, hoe gemakkelijker je piercing zal genezen. Zorg voor voldoende slaap en eet een voedzaam dieet. Oefening tijdens genezing is prima; luister naar je lichaam.
 • Zorg ervoor dat uw beddengoed regelmatig wordt gewassen en verschoond. Draag schone, comfortabele, ademende kleding die je piercing beschermt terwijl je slaapt.
 • Douches zijn over het algemeen veiliger dan baden, omdat badkuipen bacteriën kunnen bevatten. Als je in een badkuip baadt, maak deze dan voor elk gebruik goed schoon en spoel je piercing af als je weer weggaat.

NEUSPIERCING NAVERZORGING: WAT TE VERMIJDEN

 • Vermijd reiniging met Betadine®, Hibiciens®, alcohol, waterstofperoxide, Dial® of andere agressieve zepen, aangezien deze de cellen kunnen beschadigen. Vermijd ook zalven, omdat deze de noodzakelijke luchtcirculatie verhinderen.
 • Vermijd Bactine®, oorverzorgingsoplossingen met gaatjes en andere producten die benzalkoniumchloride (BZK) bevatten. Deze kunnen irriterend zijn en zijn niet bedoeld voor langdurige wondverzorging.
 • Voorkom overmatig schoonmaken. Dit kan je genezing vertragen en je piercing irriteren.
 • Vermijd onnodig trauma zoals wrijving door kleding, overmatige beweging van het gebied, spelen met de sieraden en krachtig schoonmaken. Deze activiteiten kunnen de vorming van onooglijk en ongemakkelijk littekenweefsel, migratie, langdurige genezing en andere complicaties veroorzaken.
 • Vermijd elk oraal contact, ruw spel en contact met lichaamsvloeistoffen van anderen op of nabij uw piercing tijdens de genezing.
 • Vermijd stress en recreatief drugsgebruik, inclusief overmatige cafeïne, nicotine en alcohol.
 • Dompel de piercing niet onder in onhygiënische wateren zoals meren, zwembaden, bubbelbaden, enz. Of bescherm uw piercing met een waterdicht wondverband (zoals 3M ™ Nexcare ™ Clean Seals). Deze zijn verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen.
 • Vermijd alle schoonheids- en persoonlijke verzorgingsproducten op of rond de piercing, inclusief cosmetica, lotions en sprays, enz.
 • Hang geen bedels of andere voorwerpen aan je sieraden totdat de piercing volledig is genezen.

NEUSPIERCING NAVERZORGING: TIPS EN TIPS SIERADEN

 • Tenzij er een probleem is met de maat, stijl of materiaal van de oorspronkelijke sieraden, laat deze dan gedurende de hele genezingsperiode zitten. Ga naar een gekwalificeerde piercer om eventuele sieradenwissels uit te voeren die tijdens de genezing nodig zijn. Ga naar de APP-website om een ​​APP-lid te vinden of om een ​​exemplaar van onze Picking Your Piercer-brochure aan te vragen.)
 • Neem contact op met je piercer als je sieraden moeten worden verwijderd (zoals voor een medische ingreep). Er zijn alternatieven voor niet-metalen sieraden beschikbaar.
 • Laat sieraden altijd binnen. Zelfs oude of goed genezen piercings kunnen binnen enkele minuten krimpen of sluiten, zelfs nadat ze er jarenlang zijn geweest. Indien verwijderd, kan opnieuw inbrengen moeilijk of onmogelijk zijn.
 • Zorg ervoor dat u met schone handen of een papieren product regelmatig de draadeinden van uw sieraden controleert op strakheid. ("Righty-tighty, lefty-loosey.")
 • Draag een schone reservebal bij verlies of breuk.
 • Mocht je besluiten dat je de piercing niet meer wilt, verwijder dan gewoon het sieraad (of laat het door een professionele piercer verwijderen) en ga door met het schoonmaken van de piercing totdat het gaatje weer dicht gaat. In de meeste gevallen blijft er slechts een klein merkteken over.
 • In het geval dat een infectie wordt vermoed, moeten sieraden van hoge kwaliteit of een inert alternatief op hun plaats worden gelaten om drainage of infectie mogelijk te maken. Als de sieraden worden verwijderd, kunnen de oppervlaktecellen zich sluiten, waardoor de infectie in het piercingkanaal kan worden afgesloten en een abces kan ontstaan. Verwijder geen sieraden, tenzij u hierom wordt gevraagd door een medische professional.

NEUSPIERCING NAVERZORGING: VOOR BEPAALDE AREASEAR / OOR KRAAKBEEN EN GEZICHT

 • Gebruik de t-shirttruc: kleed je kussen in een groot, schoon T-shirt en draai het elke nacht om; één schoon T-shirt biedt vier schone slaapoppervlakken.
 • Zorg ervoor dat telefoons, koptelefoons, brillen, helmen, hoeden en alles dat in contact komt met het doorboorde gebied schoon blijven.
 • Gebruik kation bij het stylen van je haar en adviseer je stylist over een nieuwe of genezende piercing.
 • Elk lichaam is uniek en de genezingstijden variëren aanzienlijk. Neem bij vragen contact op met je piercer.
 • Bezoek de APP-website via de volgende link voor volledige informatie over de nazorg van de neuspiercing en professioneel advies; Vereniging van Professionele Piercers

To the top of Neuspiercing nazorg; Hoe u uw neuspiercing reinigt.

Vote for the Best Nose Piercing Pictures!

Comments

What you think?


Nose Piercings Gallery

Subscribe to our Nose Piercing YouTube Channel! Like & Share! 

Stunning Videos of Girls with Nose Piercings!

Recent Articles

 1. Nitrile examination Disposable Gloves in Thailand

  Apr 10, 21 11:06 AM

  Nitrile Disposable Gloves Advantages High Rating for Chemical-Resistance Excellent Protection Against Viruses, Pathogens, and Bacteria Keeps the Hands

  Read More

 2. Nitrile Powder-free Gloves vs Nitrile Powdered Gloves

  Apr 08, 21 11:44 AM

  Powder-free gloves can be more expensive due to the process that needs to be done to remove the powder coating from the glove. However, gloves that are

  Read More

 3. Safety of COVID-19 vaccines – what we need to know

  Apr 01, 21 09:54 PM

  Safety of COVID-19 vaccines – what we need to know

  Read More

 4. Forced Piercing

  Mar 31, 21 02:46 AM

  I grew up in Britain and I am a regular white girl, my husband is from Bangladesh. The only piercings I had was one in each ear and I never thought about

  Read More

 5. טיפול לאחר פירסינג באף; כיצד לנקות את פירסינג האף שלך

  Mar 25, 21 11:29 PM

  טיפול לאחר פירסינג באף; כיצד לנקות את פירסינג האף שלך

  Read More

 6. Neuspiercing nazorg; Hoe u uw neuspiercing reinigt

  Mar 25, 21 12:36 PM

  Neuspiercing nazorg; Hoe u uw neuspiercing reinigt

  Read More

 7. Come Mantenere Pulito il Piercing al Naso

  Mar 25, 21 12:55 AM

  Come Mantenere Pulito il Piercing al Naso

  Read More

 8. how i convinced my parents to let me get my nose pierced at 13.

  Mar 10, 21 11:43 PM

  i´ve wanted a nose piercing for a long time before i actually got it pierced. literally since i was 10, i was interested in it. i started asking my mom

  Read More

 9. how i convinced my parents to let me get my nose pierced at 13.

  Mar 10, 21 11:39 PM

  i´ve wanted a nose piercing for a long time before i actually got it pierced. literally since i was 10, i was interested in it. i started asking my mom

  Read More

 10. I am a rettai mookkuthi mami now

  Feb 22, 21 10:14 AM

  Hi, my name is Vidya. We belong to the Brahmin Iyengar community. I am 48 and married since 25 years.My husband is 55 years and we have a daughter who

  Read More

 11. I was pierced forcefully by husband on wedding night

  Feb 22, 21 10:12 AM

  Hi , I am Reema Das Yadav. We had intercaste marriage .me benagli , husband from bihar.i asked before marriage if nose piercing and tattoo is compulsory

  Read More

 12. Nitrile Examination Gloves

  Feb 06, 21 08:36 PM

  Nitrile Examination Gloves are a disposable glove intended for medical purposes that are worn on the examiner’s hand to prevent contamination between the patient and examiner.

  Read More

 13. Nose piercings - Information and Unique Design

  Feb 03, 21 09:56 PM

  Our nose piercings bring uniqueness and pride to you. Discover new nose piercing insights on healing, infections and proper care.

  Read More

 14. Best Metal for Nose Ring - Things you should know!

  Feb 03, 21 07:52 AM

  Best metal for nose ring

  Read More

 15. How to care for yourself at home with coronavirus?

  Jan 20, 21 11:59 AM

  How to care for yourself at home with coronavirus?

  Read More

 16. How safe is the corona vaccine?

  Jan 20, 21 11:43 AM

  How safe is the corona vaccine?

  Read More

 17. Nose Piercing Near Me - Finding the right Shop!

  Jan 19, 21 01:31 AM

  Nose Piercing Near Me - What you need to know first to find the right Shop!

  Read More

 18. Double hoop nose ring

  Jan 15, 21 08:30 AM

  Double hoop nose ring in pictures!

  Read More

 19. Symptoms of coronavirus - Stay Informed Stay Safe & Stay Home!

  Jan 15, 21 07:58 AM

  Symptoms of coronavirus do not always shows! But, it is possible to transmit COVID-19 before you start showing symptoms or without ever developing symptoms.

  Read More

 20. How long does coronavirus last - Stay Informed!

  Jan 15, 21 07:54 AM

  How long does coronavirus last? Covid-19’s duration varies widely depending on severity, but now we know the rough range.

  Read More

 21. Covid 19 in USA map

  Jan 15, 21 07:46 AM

  Covid 19 in USA map, get the latest update and daily new confirmed COVID-19 cases in USA.

  Read More

 22. How many days are you contagious with corona?

  Jan 15, 21 07:41 AM

  How many days are you contagious with corona?

  Read More

 23. Covid 19 World Map Count - Get the Daily Updates

  Jan 15, 21 07:38 AM

  Covid 19 World Map Count - Get the Daily Updates

  Read More

 24. South African covid strain - Stay Informed

  Jan 15, 21 07:30 AM

  South African covid strain The 501.V2 variant, also known as 501.V2, 20C/501Y.V2 or B.1.351 lineage, is a variant of SARS-CoV-2, the virus that causes COVID-19.

  Read More

 25. Is corona vaccine safe?

  Jan 15, 21 07:26 AM

  Is corona vaccine safe?

  Read More

 26. Coronavirus vaccine update - There are more than 100 vaccines!

  Jan 15, 21 07:20 AM

  Coronavirus vaccine update - Did you know that there are more than 100 vaccines? Currently in various trial phases and some reaching the pre-approval stage!

  Read More

 27. Fake Nose Ring for occasional Adventures!

  Jan 14, 21 08:16 PM

  Fake nose ring if you're feeling rather adventurous!

  Read More

 28. What stores sell nose rings

  Jan 14, 21 01:12 AM

  What stores sell nose rings get the best price and offers for you nose ring jewelry purchase!

  Read More

 29. Nose rings near me - Get the best deals!

  Jan 13, 21 08:06 PM

  Nose rings near me - Get the best deals with our Nose Ring Search Engine!

  Read More

 30. Nose Rings Latest Trends for 2020-2021 - The Most Searched on Internet

  Jan 13, 21 04:06 AM

  Nose Rings Latest Trends for 2020-2021 - The Most Searched on Internet

  Read More

 31. Where to get nose rings - Search for the Best!

  Jan 12, 21 06:40 AM

  Where to get nose rings - Use our custom made Nose Ring Search Engine!

  Read More

 32. how to change nose ring

  Jan 12, 21 04:34 AM

  I found this site explaining step by step on how to change our nose rings. so if you are looking for a way to change visit this site https://www.wikihow.com/Change-a-Nose-Piercin

  Read More

 33. nose ring on both sides

  Jan 12, 21 04:33 AM

  Here is my picture with nose ring on both sides

  Read More

 34. cool nose rings for guys

  Jan 12, 21 01:31 AM

  Which type is cool nose rings for guys? Can you suggest some with pictures. Thank you

  Read More

 35. nose ring on big nose

  Jan 12, 21 12:26 AM

  Is getting a nose piercing for big nose a bad choice?

  Read More

 36. different kinds of nose ring

  Jan 12, 21 12:17 AM

  I did some online search for all types of nose jewellery Nose stud/nose bone Nose hoop Circular barbell Nostril screw L-shaped nose pin or fishtail Captive

  Read More

 37. different kinds of nose rings

  Jan 12, 21 12:15 AM

  I did some online search for all types of nose jewelry Nose stud nose bone L-shaped nose pin Nose ring hoop Circular barbell Nostril screw Captive bead

  Read More

 38. where to get nose rings

  Jan 11, 21 11:48 PM

  where to get nose rings in NY? Hi just move to NY and wonder if you could recommend any professional piercing shops around here. Give me a few options

  Read More

 39. stores that sell nose rings

  Jan 11, 21 11:47 PM

  Hi there can you send me your stores that sell nose rings near my place in Michigan? something for the most modest of budgets, least expensive nose rings

  Read More

 40. nose ring sinking into my nose

  Jan 11, 21 11:46 PM

  I got my nose pierced 3 days ago. It was completely okay until today i realised the stud is flat on my nose whereas it was pointy. And now only the surface

  Read More

 41. Trending questions about coronavirus Covid 19

  Jan 10, 21 12:04 PM

  Trending questions about coronavirus Covid 19 - See what the world asking?

  Read More

 42. Clear nose rings near me

  Jan 09, 21 09:49 PM

  Clear nose rings near me Places to buy nose rings at your local area or online stores offering best deals. Use our tailor-made Search Engine to find out all the promotions available near you.

  Read More

 43. Places to buy nose rings - Best Online Deals!

  Jan 09, 21 09:21 PM

  Places to buy nose rings at your local area or online stores offering best deals. Use our tailor made Search Engine to find out all the promotions available near you.

  Read More

 44. Where to buy nose rings?

  Jan 09, 21 06:34 AM

  Where to buy nose rings things you should know before getting your Nose Ring!

  Read More

 45. Daily new confirmed COVID-19 cases Live Data Update

  Jan 08, 21 05:28 AM

  Daily new confirmed COVID-19 cases live data update.

  Read More

 46. Differences Covid-19 vs Influenza.

  Jan 07, 21 06:56 AM

  Differences Covid-19 vs Influenza. Some of the symptoms of flu and COVID-19 are similar, making it hard to tell the difference between them based on symptoms alone. Diagnostic testing can help determi…

  Read More

 47. Coronavirus - Stay Informed

  Jan 07, 21 05:35 AM

  Coronavirus disease (COVID-19) is an infectious disease caused by a newly discovered coronavirus.

  Read More

 48. Covid 19 Vaccine - Stay Informed with the latest Development!

  Jan 06, 21 08:04 AM

  Ccovid 19 Vaccine. Did you know that here are currently more than 50 COVID-19 vaccine candidates in trials?

  Read More

 49. Michigan Coronavirus _ Stay Informed and Stay Safe!

  Jan 06, 21 03:51 AM

  Michigan Coronavirus, all that you need to know about Coronavirus!

  Read More

 50. Coronavirus California - Stay Informed & Stay Safe

  Jan 06, 21 12:25 AM

  coronavirus california

  Read More

 51. Florida coronavirus - Stay Informed!

  Jan 04, 21 01:32 PM

  Florida coronavirus, stay informed with the latest news on COVID-19 released by the Florida Department of Health.

  Read More

 52. Latest updates on Covid 19 in Thailand

  Jan 03, 21 03:05 PM

  Latest updates on Covid 19 in Thailand. Get daily updates, number of cases, Covid Trail and timeline near your areas.

  Read More

 53. What is the coronavirus vaccine - Stay Informed

  Jan 03, 21 02:54 PM

  What is the coronavirus vaccine? Stay Informed

  Read More

 54. Coronavirus Vaccine - All you need to know!

  Jan 02, 21 08:43 PM

  Coronavirus vaccine, there are currently more than 50 COVID-19 vaccine candidates in trials.

  Read More

 55. Coronavirus disease (COVID-19) advice for the public

  Jan 02, 21 01:18 PM

  Coronavirus disease (COVID-19) advice for the public

  Read More

 56. Coronavirus Covid 19 Questions and Answers

  Jan 02, 21 12:39 PM

  Coronavirus Covid 19 Questions and Answers

  Read More


Join Us at Facebook!

New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.

穿越时空看鼻环发展史

鼻部穿刺史概要。

鼻部穿刺可能会遇到的问题和对策

穿鼻环前后多了解一些有关于穿鼻环的常见问题是对你有利无弊的。 

鼻部穿刺护理法-千万不要搞错 

你需要了解所有必要的护理知识,其实你会发现有很多人都搞错了。

鼻部穿刺感染的治疗法 

鼻部穿刺感染的治疗法--预防就是最好的疗法,但是,如果你已经被感染了,该怎么办?

鼻部穿刺愈合小贴士 

一些有用的愈合妙招,有助于你的新鼻洞尽快完全康复。

Perforacion de la nariz - ¡Cómo convencer a tus padres!

Conseguir su primera perforacion de la nariz es duro, ¡especialmente cuando se necesita obtener su aprobación de sus padres! Tanto si uno está en la escuela secundaria o casada con hijos, la aprobación de los padres acerca de las cosas significa mucho para ellos.

Problemas del Piercing de Nariz

Puede ser de gran ayuda el saber más sobre los problemas del piercing de nariz antes o después de hacerse un piercing.

Piercing de Nariz FAQ Para Todas Sus Preguntas

Nuestras preguntas frecuentes sobre el piercing de nariz le ayudaran a encontrar una respuesta a las preguntas más comunes y acuciantes. ¿No encuentra lo que busca? Pregunte aquí.

Cuidados del Piercing Nariz – No Se Equivoque

¡Todas los detalles esenciales referentes al piercing de nariz que necesita saber! ¡Se sorprendería al saber cuántas personas todavía lo hacen incorrectamente!

Curación del Piercing Nariz

Unos cuántos consejos que le ayudarán a reducir el tiempo que tarda el piercing de nariz en curarse completamente.

Infección del Piercing de Nariz

Tratando su infección del piercing de nariz – la prevención es el mejor tratamiento, pero ¿qué debe hacer si ya tiene la infección?

Piercing del Tabique Nasal - Lo que usted debe saber

El Piercing del Tabique Nasal – La mayoría piensan que los piercings del tabique son un poco más atrevidos que simplemente una gema adornando el ala de la nariz. Algunas cosas a tener en cuenta.

Historia del Piercing Nariz a través de los tiempos

Un repaso a la historia del piercing de nariz

鼻ピアスショッピング 

エキゾチックで珍しいノーズリングをご提供しております。 インド特有のデザインを施したクオリティのある22Kゴールドは西欧のマーケットではお探しいただけない品々でございます。

鼻ピアスの写真

ノーズピアスの治療方法 ノーズピアスはあなたのお顔を引き立てる素敵な方法です。ピアスをつける場所とジュエリーを選んだら、次のステップであるピアスの傷が早く癒えて出来るだけ順調に回復する正しいケアのテクニックへと進みます。ピアスの施術をした直後から正しいケアを始めていただけるように学んでいきましょう。 

鼻ピアス・問題と解決方法 超一流の専門医に施術をお願いをしたとしても、ノーズピアスの問題が起こる可能性があります。症状を事前に理解して賢く学んでおきましょう。

ノーズピアス 受け継がれる歴史 ノーズピアスの歴史をもっと知りたいですよね?最古のノーズピアス、そしてインド最古のサンスクリット語の聖典「ヴェーダ」にも登場する男性・女性が使用するノーズリングについてお話をします。

ノーズピアスのケアとあなた ノーズピアスのケアについて更に学んでゆきましょう。ノーズピアスをする決意が固まった今、ピアスの傷を完治させる為に出来る限り最高のケアをご案内いたします。

鼻ピアスの感染症 新たに施術したばかりの鼻ピアスの感染が心配になるのと同時に新しいエキゾチックなアートに不慣れな状況ですよね。

दुल्हन की खूबसूरती पर चार-चांद लगाएंगे ये नथ के डिजाइन

மூக்குத்தி

Attractive stranger with a butterfly tattoo. Nose Ring Nose Ring New nose ring!!! nose ring Nose Ring Untitled Nose Ring Nose Ring nose ring Nose Ring Nose Ring My new nose ring is a man symbol ... I mistook it for a woman one ...

All About Our Thailand Jewelry Store

We are supplier of Thailand Jewelry products such as gold & silver jewellery Rings, earrings, toe rings, nose rings, bangles, bracelets, gemstone fancy rings, anklets, pill boxes, silver chains, sterling silver necklace, pendant, locket, 925 sterling silver  prayer boxes, sterling silver jewelry with cubic zirconia diamond, synthetic, natural precious stone (diamond, ruby, sapphire, etc) and semi-precious gemstone, tungsten rings, stainless steel Jewelry, fashion silver watches, body piercings Jewelry, silver Jewelry boxes, cuff links, finding, choker, set Jewelry, crystal Jewelry  and jewelry accessories from Thailand.

We are manufacturer and supplier of all types of fancy Thailand jewelry at most competitive price and you can easily buy in our online MI jewels web store.  We offer hundreds of exclusive contemporary silver jewelry models and designs at wholesale discount price to our retail buyer.

Our Jewelry factory in Bangkok, Thailand and China produce high quality jewelry and offer widest variety of stylish solid gold silver jewelry of many modern unique designs for our customer taste.  We guarantee 100% satisfaction to your purchase in our online jewelry store and we ship all over the world.

thai silver jewelry
diamond in Thailand
silver jewelry in Bangkok Thailand
natural precious gem stones in Bangkok Thailand

MC Yellow 9K Gold Segment Hoop Nose Ring  9K Gold Segment 

Body Part :Nose Material:9K Solid Gold Thickness: 22G=0.6mm Diameter : 8mm -10mm - 12mm

The 9K Gold Segment Hoop Nose Ring is a simple style statement to rock the world with your effortless charm! Crafted out of 9K Solid Gold, this segment ring can be a great accessory to complement your facial contours with. It is offered to you in a standard thickness: 22 G.

Size

Subscribe to our YouTube Nose Piercing Channel! Like & Share!
Important Covid-19 Links

This Coronavirus pages are intended solely to inform our clients and online visitors about coronavirus/COvid-19. All facts are from reliable sources like WHO, CDC and respective Government Health Agencies. Readers can either read through the facts which we summarized in this page or go direct to source through the link listed at the bottom of each page.

References:

1. WHO Coronavirus disease (COVID-19) pandemic

2. CDC Centers for Disease and Prevention Control

3. Canada Coronavirus disease (COVID-19)

4. Health.com

5. Harvard Health Publishing Harvard Medical School

6. Google Covid-19

7. Wikipedia COVID-19 pandemic 

Supply Chain

1) Nitrile Powder-Free Examination Gloves

2) Medical Gloves

3) Blue Nitrile Disposable Gloves Powder-Free 

4) Disposable Latex Gloves


Stay aware of the latest COVID-19 information by regularly checking updates from WHO and your national and local public health authorities.