Neuspiercing nazorg; Hoe u uw neuspiercing reinigt

Amazon Best Sellers Discounts and Offers

Hier zijn enkele van de beste tips voor nazorg voor neuspiercings van APP;


Je neus laten piercen is zo'n geweldige manier om je gezicht te versieren! En uw volgende stap is om uzelf vertrouwd te maken met de juiste nazorgtechnieken voor neuspiercings, zodat uw piercing zo snel en probleemloos mogelijk geneest. Leer van tevoren wat je moet doen, zodat je direct na het piercen met de juiste zorg kunt beginnen. Het is erg belangrijk om de tips voor het naaien van de piercing te volgen die door je piercer zijn gegeven. U hebt uw vertrouwen in hem of haar gesteld om de piercing uit te voeren, en daarom moet u de expertise van die persoon accepteren.

Indian girls with nose piercing and nose rings

NEUSPIERCING NAVERZORGING: REINIGINGSOPLOSSINGEN

Gebruik een of beide van de volgende oplossingen om piercings te genezen:


Verpakte steriele zoutoplossing zonder toevoegingen (lees het etiket), of een niet-gejodeerd zeezoutmengsel: Los 1/4 theelepel niet-gejodeerd (jodiumvrij) zeezout op in een kopje (8 oz.) Warm gedestilleerd of flessenwater. Een sterker mengsel is niet beter; een te sterke zoutoplossing kan de piercing irriteren.

Een milde, geurvrije vloeibare zeep - bij voorkeur antimicrobieel of kiemdodend.

REINIGINGSINSTRUCTIES VOOR NEUSPIERCINGS

 • Was je handen grondig voordat je je piercing reinigt of om welke reden dan ook aanraakt.
 • SALINE laat een of meerdere keren per dag vijf tot tien minuten weken. Keer een kopje warme zoutoplossing om boven het gebied om een ​​vacuüm te vormen. Bij bepaalde piercings kan het gemakkelijker zijn om ze aan te brengen met een schoon gaasje of met keukenpapier doordrenkt met zoutoplossing. Een korte spoeling daarna zal alle resten verwijderen.
 • ZEEP niet vaker dan een of twee keer per dag. Schuim tijdens het douchen een druppel zeep ter grootte van een parel in om de sieraden en de piercing schoon te maken. Laat de reiniger niet langer dan dertig seconden op de piercing zitten.
 • SPOEL grondig om alle zeepresten van de piercing te verwijderen. Het is niet nodig om de sieraden door de piercing heen te draaien.
 • DROOG door zachtjes te kloppen met schone, papieren wegwerpproducten. Stoffen handdoeken kunnen bacteriën bevatten en aan sieraden blijven haken, waardoor ze letsel kunnen oplopen.
 • NEUSPIERCING NA VERZORGING: WAT IS NORMAAL?

 • Aanvankelijk: enige bloeding, plaatselijke zwelling, gevoeligheid of blauwe plekken.
 • Tijdens genezing: enige verkleuring, jeuk, afscheiding van een witgele vloeistof (geen pus) die wat korstjes op de sieraden vormt. Het weefsel kan zich rond het sieraad vastzetten terwijl het geneest.
 • Eenmaal genezen: het sieraad mag niet vrij bewegen in de piercing; forceer het niet. Als je het schoonmaken van je piercing niet opneemt als onderdeel van je dagelijkse hygiëneroutine, kan er zich een normaal maar stinkende lichaamsafscheiding ophopen.
 • Een piercing lijkt misschien genezen voordat het genezingsproces is voltooid. Dit komt doordat weefsel van buiten naar binnen geneest, en hoewel het fijn aanvoelt, blijft het interieur kwetsbaar. Wees geduldig en blijf schoonmaken gedurende de hele genezingsperiode.
 • Zelfs genezen piercings kunnen binnen enkele minuten krimpen of sluiten nadat ze er jarenlang zijn geweest! Dit verschilt van persoon tot persoon; als je piercings leuk vinden, bewaar sieraden dan in - laat ze niet leeg.
 • NEUSPIERCING NAVERZORGING: WAT TE DOEN

 • Was uw handen voordat u de piercing aanraakt; laat het met rust, behalve bij het schoonmaken. Tijdens de genezing is het niet nodig om uw sieraden te roteren.
 • Blijf gezond; hoe gezonder je levensstijl, hoe gemakkelijker je piercing zal genezen. Zorg voor voldoende slaap en eet een voedzaam dieet. Oefening tijdens genezing is prima; luister naar je lichaam.
 • Zorg ervoor dat uw beddengoed regelmatig wordt gewassen en verschoond. Draag schone, comfortabele, ademende kleding die je piercing beschermt terwijl je slaapt.
 • Douches zijn over het algemeen veiliger dan baden, omdat badkuipen bacteriën kunnen bevatten. Als je in een badkuip baadt, maak deze dan voor elk gebruik goed schoon en spoel je piercing af als je weer weggaat.

NEUSPIERCING NAVERZORGING: WAT TE VERMIJDEN

 • Vermijd reiniging met Betadine®, Hibiciens®, alcohol, waterstofperoxide, Dial® of andere agressieve zepen, aangezien deze de cellen kunnen beschadigen. Vermijd ook zalven, omdat deze de noodzakelijke luchtcirculatie verhinderen.
 • Vermijd Bactine®, oorverzorgingsoplossingen met gaatjes en andere producten die benzalkoniumchloride (BZK) bevatten. Deze kunnen irriterend zijn en zijn niet bedoeld voor langdurige wondverzorging.
 • Voorkom overmatig schoonmaken. Dit kan je genezing vertragen en je piercing irriteren.
 • Vermijd onnodig trauma zoals wrijving door kleding, overmatige beweging van het gebied, spelen met de sieraden en krachtig schoonmaken. Deze activiteiten kunnen de vorming van onooglijk en ongemakkelijk littekenweefsel, migratie, langdurige genezing en andere complicaties veroorzaken.
 • Vermijd elk oraal contact, ruw spel en contact met lichaamsvloeistoffen van anderen op of nabij uw piercing tijdens de genezing.
 • Vermijd stress en recreatief drugsgebruik, inclusief overmatige cafeïne, nicotine en alcohol.
 • Dompel de piercing niet onder in onhygiënische wateren zoals meren, zwembaden, bubbelbaden, enz. Of bescherm uw piercing met een waterdicht wondverband (zoals 3M ™ Nexcare ™ Clean Seals). Deze zijn verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen.
 • Vermijd alle schoonheids- en persoonlijke verzorgingsproducten op of rond de piercing, inclusief cosmetica, lotions en sprays, enz.
 • Hang geen bedels of andere voorwerpen aan je sieraden totdat de piercing volledig is genezen.

NEUSPIERCING NAVERZORGING: TIPS EN TIPS SIERADEN

 • Tenzij er een probleem is met de maat, stijl of materiaal van de oorspronkelijke sieraden, laat deze dan gedurende de hele genezingsperiode zitten. Ga naar een gekwalificeerde piercer om eventuele sieradenwissels uit te voeren die tijdens de genezing nodig zijn. Ga naar de APP-website om een ​​APP-lid te vinden of om een ​​exemplaar van onze Picking Your Piercer-brochure aan te vragen.)
 • Neem contact op met je piercer als je sieraden moeten worden verwijderd (zoals voor een medische ingreep). Er zijn alternatieven voor niet-metalen sieraden beschikbaar.
 • Laat sieraden altijd binnen. Zelfs oude of goed genezen piercings kunnen binnen enkele minuten krimpen of sluiten, zelfs nadat ze er jarenlang zijn geweest. Indien verwijderd, kan opnieuw inbrengen moeilijk of onmogelijk zijn.
 • Zorg ervoor dat u met schone handen of een papieren product regelmatig de draadeinden van uw sieraden controleert op strakheid. ("Righty-tighty, lefty-loosey.")
 • Draag een schone reservebal bij verlies of breuk.
 • Mocht je besluiten dat je de piercing niet meer wilt, verwijder dan gewoon het sieraad (of laat het door een professionele piercer verwijderen) en ga door met het schoonmaken van de piercing totdat het gaatje weer dicht gaat. In de meeste gevallen blijft er slechts een klein merkteken over.
 • In het geval dat een infectie wordt vermoed, moeten sieraden van hoge kwaliteit of een inert alternatief op hun plaats worden gelaten om drainage of infectie mogelijk te maken. Als de sieraden worden verwijderd, kunnen de oppervlaktecellen zich sluiten, waardoor de infectie in het piercingkanaal kan worden afgesloten en een abces kan ontstaan. Verwijder geen sieraden, tenzij u hierom wordt gevraagd door een medische professional.

NEUSPIERCING NAVERZORGING: VOOR BEPAALDE AREASEAR / OOR KRAAKBEEN EN GEZICHT

 • Gebruik de t-shirttruc: kleed je kussen in een groot, schoon T-shirt en draai het elke nacht om; één schoon T-shirt biedt vier schone slaapoppervlakken.
 • Zorg ervoor dat telefoons, koptelefoons, brillen, helmen, hoeden en alles dat in contact komt met het doorboorde gebied schoon blijven.
 • Gebruik kation bij het stylen van je haar en adviseer je stylist over een nieuwe of genezende piercing.
 • Elk lichaam is uniek en de genezingstijden variëren aanzienlijk. Neem bij vragen contact op met je piercer.
 • Bezoek de APP-website via de volgende link voor volledige informatie over de nazorg van de neuspiercing en professioneel advies; Vereniging van Professionele Piercers

To the top of Neuspiercing nazorg; Hoe u uw neuspiercing reinigt.

Comments

What you think?

Recent Articles

 1. Good

  Nov 25, 22 10:57 PM

  Good and informative site

  Read More

 2. Automotive mould industry development status and market trend analysis

  Apr 01, 22 12:20 AM

  Automotive mould industry development status and market trend analysis

  Read More

 3. பசங்களுக்கு கட்டாயம் மூக்கு குத்த வேண்டும்

  Mar 22, 22 11:22 PM

  பொதுவாக தவறு செய்யும் பசங்களுக்கு தண்டனை விதிக்கப்பட வேண்டும்.. ஒரு பெண் வயதுக்கு வந்து விட்டால் அந்த பெண்ணிற்கு சடங்கு செய்ய படுவது போல்...ஆம்பள பசங்களுக்கும்

  Read More

 4. ஏழாம் நாள் குலவழக்கம் பாகம் 2

  Mar 09, 22 10:07 AM

  உடனே நான் கேட்டேன் நீ ரொம்ப அனுபவம் மாதிரி பேசுற இது வரைக்கும் எதனை ஏழாம் நாள் போயிருக்க ?. 5 போயிருக்கேன் அதான் பட் இது தான் கிளோஸ் பேமிலி ல முதல் தடவை.

  Read More

 5. ஏழாம் நாள் குலவழக்கம் பாகம் 2

  Mar 09, 22 10:06 AM

  உடனே நான் கேட்டேன் நீ ரொம்ப அனுபவம் மாதிரி பேசுற இது வரைக்கும் எதனை ஏழாம் நாள் போயிருக்க ?. 5 போயிருக்கேன் அதான் பட் இது தான் கிளோஸ் பேமிலி ல முதல் தடவை.

  Read More

 6. Piercing infections

  Mar 09, 22 10:04 AM

  For anyone still having this problem, I would recommend only flushing with a sterile saline solution! Do not take the piercing out when having an infection

  Read More

 7. How many parts are in a Car? Engine Car VS Electric Car

  Mar 05, 22 08:34 AM

  How many parts are in a Car? Engine Car VS Electric Car

  Read More

 8. Singapore's Policy of Covid-19 Endemicity!

  Feb 10, 22 12:24 AM

  Singapore's Policy of Covid-19 Endemicity

  Read More

 9. เอาขำๆมาให้อ่านคะ ใครเคยอ่านแล้วก็ผ่านไปนะคะ

  Feb 09, 22 10:14 AM

  เอาขำๆมาให้อ่านคะ ใครเคยอ่านแล้วก็ผ่านไปนะคะ

  Read More

 10. Winston Churchill was he a Hero or a Monster?

  Feb 08, 22 09:01 PM

  Winston Churchill was he a Hero or a Monster?

  Read More

 11. ‘I don’t want to be born again’ ~ Lata Mangeshkar.

  Feb 08, 22 08:48 PM

  ‘I don’t want to be born again’ ~ Lata Mangeshkar.

  Read More

 12. What happened in the United States when home cooking stopped?

  Feb 08, 22 08:45 PM

  What happened in the United States when home cooking stopped?

  Read More

 13. There are four types of Intelligence

  Feb 05, 22 10:23 PM

  According to Psychologists, there are four types of Intelligence

  Read More

 14. FIFA22 ULTIMATE TEAM MILLIONS, MADE EASY

  Feb 04, 22 02:00 AM

  Join the Most Complete and Advanced Ultimate Team PRO Trading Tools and Methods Website in the World for FIFA22.

  Read More

 15. Plastics News

  Feb 03, 22 10:12 PM

  Plastics News

  Read More

 16. The Prominent Plastic Injections Mould Fabrication Company in Malaysia

  Jan 14, 22 09:50 AM

  The Prominent Plastic Injections Mould Fabrication Company in Malaysia

  Read More

 17. Nesepiercing Slik overbeviser du foreldrene dine!

  Nov 09, 21 10:10 AM

  Å ta din første nesepiercing er imidlertid spesielt når du trenger å få godkjenning fra foreldrene dine! Enten man går på videregående eller for tiden er gift med barn, betyr foreldres godkjenning av…

  Read More

 18. Should I get my nose pierced?

  Nov 05, 21 07:57 PM

  Answer 1 You have not mentioned anything about you. However, nose piercing is for anyone and everyone without gender or age discrimination. It is a most

  Read More

 19. Part 2: My gf pierced my nose and ears and made me bride at birthday.

  Oct 22, 21 11:23 AM

  Last page I shared all details,Now I pierced both nosetril one time and both ears three times with the help of my gf.I know how to wear saree and make

  Read More

 20. Riche Niche: Health | Lifestyle | Fashion | Marketing | Technology

  Sep 05, 21 12:51 PM

  Our Riche Niche blog is the easiest way to stay up-to-date with the latest news, trends and articles published on this site.

  Read More

 21. Nose Ring Piercings

  Aug 28, 21 02:56 PM

  All about nose ring piercings.

  Read More

 22. Nose piercings - Information and Unique Design

  Aug 28, 21 02:41 PM

  Our nose piercings bring uniqueness and pride to you. Discover new nose piercing insights on healing, infections and proper care.

  Read More

 23. Muhyiddin Yassin appointed Malaysian caretaker PM

  Aug 16, 21 03:26 AM

  Muhyiddin Yassin appointed Malaysian caretaker PM after resignation is accepted by the king

  Read More

 24. Airlines reroute flights to avoid Afghanistan airspace

  Aug 16, 21 03:00 AM

  Airlines reroute flights to avoid Afghanistan airspace

  Read More

 25. Malaysia PM set to quit with no clear successor in line

  Aug 16, 21 01:54 AM

  Malaysia PM set to quit with no clear successor in line

  Read More

 26. Malaysia PM at palace to meet king amid reports he will resign

  Aug 16, 21 01:39 AM

  Malaysia PM at palace to meet king amid reports he will resign

  Read More

 27. My gf pierced my nose and ears and made me bride at birthday.

  Aug 15, 21 08:23 PM

  I am a male and I stay in an apartment in Mumbai alone and I am doing a Job.My girl friend is a beautician.One day My gf came to my room and wanted to

  Read More

 28. My mom pierced my nose

  Aug 15, 21 08:19 PM

  I am a boy.My mom pierced my left nosetrill at 5years old because that time some female friend pierced their nose and I said to my mom to pierced my nose

  Read More

 29. My gf pierced my nose and ears and made me bride at birthday.

  Aug 15, 21 08:18 PM

  I am a male and I stay in an apartment in Mumbai alone and I am doing a Job.My girl friend is a beautician.One day My gf came to my room and wanted to

  Read More

 30. Which Cat Toys do You Want?

  Aug 13, 21 10:36 AM

  Finding the best cat toys can be difficult unless you remember the following tips and techniques.

  Read More

 31. Piercings Festivals Around the World

  Aug 11, 21 07:32 PM

  A collection of piercings festivals around the world for spiritual, religious and other a cult piercings practices.

  Read More

 32. Hide Nose Piercing With Ease

  Aug 07, 21 12:51 PM

  Need to hide nose piercing evidence? Read on and find out the most effective tricks and techniques to hide your facial piercing

  Read More

 33. New nose stud trends and designs

  Aug 07, 21 12:35 PM

  Discover new nose stud designs, 22k gold with unique, Indian designs that are very uncommon in the western market, available here

  Read More

 34. Infección del Piercing de Nariz

  Aug 07, 21 12:20 PM

  Tratando su infección del piercing de nariz – la prevención es el mejor tratamiento, pero ¿qué debe hacer si ya tiene la infección?

  Read More

 35. Piercing Pagoda

  Aug 07, 21 12:12 PM

  Piercing pagoda is an online store and also sells through specialty kiosks all over the U.S. and Puerto Rico. Started in 1969, the kiosks came to be known for their quality piercings,

  Read More

 36. Prince Albert Piercing - The Dressing Ring

  Aug 07, 21 03:10 AM

  The Prince Albert piercing was called the “Dressing Ring,” by the Victorian dealers of men’s clothing in the early centuries.

  Read More

 37. I have a Nose Ring Mask

  Aug 07, 21 02:06 AM

  I have a Nose Ring Mask

  Read More

 38. Mental Health of Students Must Figure in Restarting Classes

  Aug 07, 21 12:50 AM

  Mental Health of Students Must Figure in Restarting Classes

  Read More

 39. The Pet Boost: Furry Friends Help Seniors Feel Less Lonely

  Aug 06, 21 02:24 AM

  The Pet Boost: Furry Friends Help Seniors Feel Less Lonely

  Read More

 40. Popular Cat Names

  Aug 06, 21 02:18 AM

  Finding the best cat names for your new cat can be complicated but also very fun and enjoying.

  Read More

 41. COVID-19 Fallout: Americans Changing Their Higher Ed Plans

  Aug 05, 21 01:05 PM

  COVID-19 Fallout: Americans Changing Their Higher Ed Plans

  Read More

 42. Travel Advisors Smooth the Way for Post-Pandemic Getaways

  Aug 05, 21 12:46 PM

  Travel Advisors Smooth the Way for Post-Pandemic Getaways

  Read More

 43. Building Trust in the Science of Vaccines

  Aug 05, 21 12:17 PM

  Building Trust in the Science of Vaccines

  Read More

 44. Male Cat Names - How to Pick One!

  Aug 04, 21 12:05 PM

  How to Pick a Male Cat Names

  Read More

 45. BEST NONSTICK PANS MATERIAL

  Aug 04, 21 11:32 AM

  BEST NONSTICK PANS MATERIAL

  Read More

 46. Boadisk

  Aug 04, 21 11:12 AM

  check this review on boadisk

  Read More

 47. Female Cat Names How to Pick the Best One!

  Aug 02, 21 02:06 PM

  How to pick a Female Cat Names

  Read More

 48. Airport Taxi Service Near Me: Get the Best Service and Rates!

  Aug 02, 21 01:35 PM

  Airport Taxi Service Near Me: Get the Best Service and Rates!

  Read More

 49. Unusual Piercing at Thai Vegetarian Festival

  Aug 02, 21 01:17 PM

  The religious devotees cut themselves with swords, piercing their cheeks with sharp objects and committing other painful acts to purify themselves and take on the sins of the community.

  Read More

 50. Translation and interpretation!

  Aug 02, 21 12:48 PM

  Translation and interpretation! We will introduce the features and differences of each by a professional translation agency.

  Read More

 51. Plastic Kills Corona Virus in 1 Hour!

  Aug 02, 21 10:12 AM

  Plastic Kills Corona Virus in 1 Hour!

  Read More

Sponsored Pages

Subscribe to our nose-piercings newsletter to stay up-to-date with the latest news, trends and articles published on this site.